SPOR Haber Girişi : 31 Ekim 2021 23:56

YÖNETİM FATURAYI İKİ OYUNCUYA KESTİ!

YÖNETİM FATURAYI İKİ OYUNCUYA KESTİ!
Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ancak işleri terse dönen kulüpte flaş operasyon! 2 kadro dışı. Teknik direktöre tam yetki
Sezona şampiyonluk parolasıyla girmesine rağmen geride kalan 11 haftada lider Ümraniyespor'un 12 puan gerisinde kalan Samsunspor'da son dakika gelişmesi... Karadeniz ekibi, teknik direktör Fuat Çapa'ya tam yetki verirken tecrübeli oyuncular Mehmet Akyüz ve Gökhan Karadeniz'in süresiz kadro dışı bırakıldığını açıkladı. Aktif görev alan scout ekibinin de görevine son verildi.
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'unda şampiyonluk yolundaki rakiplerinden biri olarak gösterilen ve Geçtiğimiz sezon Süper Lig bileti alan Adana Demirspor ve Giresunspor ile birlikte 70 puan toplamasına rağmen averajla 3. sırada kalan, Play-Off'ta ise Altınordu'ya elenen Samsunspor, yeniden yapılanma çerçevesinde Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayırmış, takımı Mehmet Altıparmak'a emanet etmişti.
Mehmet Altıparmak'la 9 hafta
Sezona iddialı transferlerle girmesine rağmen beklentilerin altında kalan Karadeniz ekibi, 8 maçta aldığı 3 galibiet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyetle 11 puan toplayınca Mehmet Altıparmak'la yollarını ayırdı, Fuat Çapa ile anlaştı. Çapa yönetimindeki ilk maçta Erzurumspor'la 0-0 berabere kalan, Karadeniz ekibi, 11. hafta maçında ise Bandırmaspor'a 2-0 kaybetti.
2 kadro dışı, Fuat Çapa'ya tam yetki!
Geride kalan 11 haftada lider Ümraniyespor'un 12 puan gerisinde 11. sırada kalan Kırmızı Beyazlı ekipte flaş bir operasyon yapıldı. Takımın tecrübeli oyuncuları Mehmet Akyüz ve Gökhan Karadeniz'i kadro dışı bırakan Samsunspor, yeniden yapılanma çerçevesinde görev alan alan scout ekibinin görevine de son verdi.
'Camiamızın beklentisi olan başarı...'
Teknik direktör Fuat Çapa'ya tam yetki veren Samsunspor kulübü, konu ile ilgili, ''Camiamızın beklentisi olan başarıyı elde etmek ve hedeflerimize ulaşabilmek adına yapılacak tüm çalışmalar için teknik direktörümüz Fuat Çapa'ya tam yetki verilmişti. Alınan kararların camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz.'' açıklamasını yaptı
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.