YAŞAM Haber Girişi : 09 Eylül 2024 10:27

YILLARIN SU SORUNUNU KARASU ÇÖZDÜ

YILLARIN SU SORUNUNU KARASU ÇÖZDÜ
Köprüköy İlçesine bağlı Çullu mahallesinde yıllardır yaşanan temiz su sorununu belediye başkanı Nevzat Karasu çözdü. 

Çullu mahallesinde temiz su sevinci
Köprüköy İlçesine bağlı Çullu mahallesinde yıllardır yaşanan temiz su sorununu belediye başkanı Nevzat Karasu çözdü. 
Erzurum'un Köprüköy ilçesine bağlı Çullu mahallesinde yıllardır temiz su sorunu vardı. Mahalle sakinlerinden Ziyettin Göğebakan'a ait çayırda temiz su çıkmasına rağmen Göğebakan suyu sadece çayırında kullanıyordu. Çullu mahallesindeki vatandaşların ve önceki dönem belediye başkanlarının ısrarlı isteklerine rağmen çayırındaki temiz suyu kimse ile paylaşmak istemeyen Ziyettin Göğebakan'ın inadını Köprüköy belediye başkanı Nevzat Karasu ile büyükşehir belediye başkanı Mehmet Sekmen kırdı. 
KARASU: DURMAK YOK HİZMETE DEVAM 
Köprüköy Belediye başkanı Nevzat Karasu, "Çullu Mahallemizde uzun süredir devam eden temiz içme suyu sorununu nihayet çözüme kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Mahalle sakinlerimizden Ziyettin Göğebakan, çayırından çıkan suyu vermek istemiyordu.  Büyükşehir Belediye Başkanımız  Mehmet Sekmen ile birlikte Ziyettin kardeşimizi ikna ederek çayırında çıkan temiz içme suyunu mahallemize taşıyoruz. Bu süreçte bize destek olan Ziyettin kardeşimize ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. 
5 AYDA ÇOK HİZMETLER YAPTIK
31 Mart yerel seçimleri sonrası göreve gelmemiz ile birlikte İlçemizde bulunan 42 mahallenin 20 yıldır yapılmayan arazi yollarını faal hale getirdik. daha önce belde olan Yağan mahallemizde 40 yıldır yapılmayan umumi wc'yi 1 ay içerisin de bitirerek hizmete açacağız.  Yağan mahallemizde lüks belediye Çay evi yaptık. Önümüzdeki günlerde halkımızın hizmetine açıyoruz.  Mahallelerimizde  yapacağımız kilit parke taşı için yolların alt yapısını güçlendiriyoruz.  Okullarımızın  yeni eğitim öğretim yılı öncesi Çevre düzenlemesi ve kilit taşlarını yaptık. Ayrıca Mahallelerimizde bulunan camilerimizin de başta çevre düzenlemesi olmak üzere iç temizliklerinide titizlikle gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız bu çalışmalarda bizlere destek veren ve yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen'e bir kez daha teşekkür ediyorum. Köprüköy ilçemiz artık değişime ve gelişime başlamıştır." dedi.