SPOR Haber Girişi : 21 Ekim 2024 14:36

VEYSEL ÇINAR YİNE YAPTI YAPACAĞINI

VEYSEL ÇINAR YİNE YAPTI YAPACAĞINI
Kocaelin de ikamet eden  Erzurumlu iş insanı ve mavi beyazlı kulübün yönetim kurulu üyesi olan Veysel Çınar, Pendikspor maçında bir jest daha yaptı.

Veysel Çınar yine yaptı yapacağını. 
Kocaelinde ikamet eden  Erzurum'lu iş insanı ve mavi beyazlı kulübün yönetim kurulu üyesi olan Veysel Çınar,  Pendikspor maçında bir jest daha yaptı. 
Erzurum'lu iş insanı ve Erzurumspor yöneticisi Veysel Çınar, daha önce olduğu gibi kulübe destekte bulunmaya devam ediyor.  Kocaelinde ikamet etmesine rağmen içindeki Erzurumspor sevgisini gerek iç saha ve gerekse deplasman maçlarına giderek gösteren Veysel Çınar, İstanbul'da oynanan Pendikspor maçında da yine kendisini gösterdi.  
1.Ligde son haftalarda aldığı başarılı sonuçlar ile taraftarlarını sevindiren ve zirvede yer alan Erzurumspor,  pazar günü İstanbul'da ligin güçlü ekiplerinden Pendikspor'a konuk oldu. Müsabaka öncesi Erzurum'lu iş insanı ve mavi beyazlı kulübünde yöneticisi olan Veysel Çınar, kulübe maddi destek sağlamak için göğüs sponsoru oldu. Daha öncede birkaç deplasmanda Erzurumspor'un  masraflarını karşılayan Veysel Çınar,  sadece sponsor olmakla kalmayıp kulübe maddi destek içinde yine önemli çalışmalara imza attı. 
işi gereği Kocaelinde ikamet etmesine rağmen Erzurum ve Erzurumspor sevdasını her fırsatta gösteren  Erzurumspor yönetim kurulu üyesi İş insanı Veysel Çınar, "Erzurumspor benim her şeyim. kulübümüzün yaşadığı sıkıntılara karşı elimden geldiği kadar destek olmaya çalışıyorum. daha önce olduğu gibi Pendikspor maçında da takımımıza küçük bir destekte bulunduk. Sahada canla başla mücadele ederek galibiyeti kaçıran futbolcu kardeşlerim ile gurur duyuyorum. İnşallah bu sezon hedeflediğimiz süper lige  çıkacağız. Buradan Tüm Erzurum'luları ve Erzurumspor'luları desteğe davet ediyorum" dedi. 
Bu arada genç iş insanı Veysel Çınar'ın takıma yaptığı bu jest camiada da büyük beğeni topladı.