SPOR Haber Girişi : 08 Mart 2021 21:22

UMUTLAR AZALDI!

UMUTLAR AZALDI!
Süper ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Erzurumspor Göztepe deplasmanında umutlarını çimlere gömdü. teknik direktör Mesut Bakkalın yine kadro tercihi ilk yarıda rakibin işini kolaylaştırdı.
Umutlar azaldı! 
Süper ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Erzurumspor Göztepe deplasmanında umutlarını çimlere gömdü. teknik direktör Mesut Bakkalın yine kadro tercihi ilk yarıda rakibin işini kolaylaştırdı. 
Sezona ilk 10 hedefi ile başlayan ancak aldığı sonuçlar ile ligin alt sıralarından bir türlü kurtulamayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, gerek teknik direktör değişiklikleri ve gerekse ara transfer döneminde aldığı 12 yeni isme rağmen, ligin bitimine 13 hafta kala adeta lige havlu attı. İzmir deplasmanında Göztepe'ye konuk olan Mavi beyazlılarda teknik direktör Mesut Bakkalın yine macera araması pahalıya mal oldu. haftalardır net bir on bir belirleyemeyen Bakkal, Göztepe karşısında da yine kadroda farklı isimler ile "şapkadan tavşan" çıkarmayı denedi. Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan 90 dakika ev sahibi ekibin 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. Göztepe'ye 3 puanı getiren goller; Leo Schwechlen (KK), Halil Akbunar ve Alpaslan Öztürk'ten geldi. Erzurumspor'un tek sayısını ise Emrah Başsan kaydetti. Yenilmezlik serisi 5 maça çıkan Sarı Kırmızılı ekip, 39 puanla 9. sırada yer aldı. Galibiyet hasreti 4 maça çıkan Erzurumspor ise 26 puanla ateş hattında kaldı.
Bu arada maçın uzatma dakikalarının sonunda rakibini ceza alanı içerisinde düşüren Da Costa hem penaltıya sebebiyet verdi hem de gördüğü kırmızı kart ile takımını on kişi bıraktı. Öte yandan Göztepe maçında ikinci yarıda oyuna giren Omolo'da gördüğü sarı kart hafta sonu oynanacak Trabzonspor maçında ile cezalı duruma düştüğü için forma giyemeyecek. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.