SPOR Haber Girişi : 10 Nisan 2021 13:02

TÜM GÖZLER BU MAÇTA OLACAK!

TÜM GÖZLER BU MAÇTA OLACAK!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Süper Lig’in 34’üncü haftasında kendi sahasında Beşiktaş’la karşı karşıya gelecek.
İşte Erzurumspor'da son durum! 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Süper Lig’in 34’üncü haftasında kendi sahasında Beşiktaş’la karşı karşıya gelecek. 
67 puanlı lideri Pazar günü Kazım Karabekir Stadyumu’nda konuk edecek olan mavi beyazlı ekip, maçın hazırlıklarını bugün tamamlayacak. B.B. Erzurumspor-Beşiktaş karşılaşmasında sarı kart cezalısı olan santrafor Oltan Karakullukçu, sağ bek Mehmet Murat Uçar ve sol bek Zakarya Bergdich forma giyemeyecek. Milli maç arası dönüşü idmanda sakatlanan Novikovas’ın henüz iyileşmediği, antrenmanlara çıkamadığı için de, Beşiktaş maçında görev alamayacağı öğrenildi. Beşiktaş maçında Erzurumspor’da Murat Uçar’ın yerinde Bohdan Butko, Bergdich’in yerinde Leo, defansta ise, Da Costa ile Hasan Hatipoğlu ikilisinin görev alması bekleniyor. Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın, ilk 11’de Gomes’e mi yoksa El Kabir’e mi forma giydireceği ise, şimdiden merak konusu oldu.
RAKİP TAKIMDA DURUM 
Süper Lig’in 67 puanlı lider takımı Beşiktaş’ta ise, Josef De Souza’nın dışında kart cezalısı bulunmazken, siyah beyazlı takımın golcüsü Aboubakar’ın Erzurumspor maçında forma giyip giyemeyeceği ise, Sergen Yalçın’a bu akşam verilecek raporun ardından belli olacak. Beşiktaş’ın golcü oyuncusu, Kamerun'un Ruanda ile yaptığı maçta sakatlanmış, kulübünden yapılan açıklamada; futbolcunun sağ uyluk ön adalesinde gerilme tespit edildiği ve sahalardan ortalama 15 gün uzakta kalacağı belirtilmişti. Öte yandan takım kafiyesiyle birlikte bugün Erzurum’a geleceği öğrenilen Vincent Aboubakar’ın kadroda olup olmayacağına kulüp doktoruyla yapılacak görüşmelerin ardından karar verilecek
İki takım açısından da büyük önem arz eden karşılaşmada Erzurumspor kazanıp ateş hattından kurtulmak isterken, Beşiktaş ise Erzurum deplasmanından 3 puan alarak liderliğini sürdürmek istiyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.