SPOR Haber Girişi : 21 Eylül 2021 22:34

SİZİN ADALETİNİZ BATSIN!

SİZİN ADALETİNİZ BATSIN!
Önce yönetici, ardından teknik direktör ve son olarak takım kaptanı. PFDK, Erzurumspor'u sanki kara listeye almış. Mustafa Yumlu 4 maç ceza aldı.
Erzurumspor ile derdiniz nedir! 
Önce yönetici, ardından teknik direktör ve son olarak takım kaptanı. PFDK, Erzurumspor'u sanki kara listeye almış. Mustafa Yumlu 4 maç ceza aldı. 
Türkiye futbol federasyonu merkez hakem kurulunun atadığı hakemlerin Erzurumspor'a karşı takındığı tavır bir tarafa PFDK'nın da bu tavıra ortak olması bardağı taşırdı. Daha Nce Yönetici Ahmet Dal ve ardından ise Teknik direktör Erkan Sözeri'yi haksız yere cezalandıran PFDK, Ümraniyespor maçında takım kaptanı olarak hakeme itiraz etmesinden dolayı kırmızı kart gören Mustafa Yumlu'ya saçma sapan gerekçeler gösterilerek tam 4 maç ceza verdi. 
İşte PFDK'nın açıklaması: 
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR Kulübünün, 14.09.2021 tarihinde oynanan BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR -BEREKET SİGORTA ÜMRANİYESPOR TFF 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MARATON E5, E6, E7, F1 blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine,
Aynı müsabakada BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR Kulübü sporcusu MUSTAFA YUMLU'nun, ihraç öncesi ve ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakaretleri nedeniyle 4 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 8.700.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,(oyçokluğu) ile karar verilmiştir
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.