SPOR Haber Girişi : 03 Ocak 2021 22:40

SEN NE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUN JUJU!

SEN NE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUN JUJU!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da İbrahim Sissoko ve İbrahim Akdağ'dan sonra Hamroun'un da takımdan ayrılmak istediği ve sakatlığı bahane ederek antrenmanlara katılmadığı ileri sürüldü.
Hamroun'da gitmek istiyor muş!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da İbrahim Sissoko ve İbrahim Akdağ'dan sonra Hamroun'un da takımdan ayrılmak istediği ve sakatlığı bahane ederek antrenmanlara katılmadığı ileri sürüldü. 
Süper ligde ardı ardına alınan kötü sonuçlardan sonra takım içerisinde gruplaşma ve futbolcular arası gerginliklerin ortaya çıkmasının ardından bir takım gelişmeler yaşanmış ve iki teknik direktörün yanı sıra Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş'te istifa etmek zorunda kalmıştı. Son olarak Mesut Bakkalın teknik direktör olarak takımın başına getirilmesinin ardından takımda kadro revizyonu yapılırken, Yeni Malatya deplasmanı öncesi İbrahim Sissoko karnının ağrıdığı ileri sürerek Malatya'ya gitmek istemediğini teknik direktör Mesut Bakkala iletmişti. Malatya maçı sonrasında kendi başına hareket eden Sissoko mavi beyazlı kulüp ile anlaşmasını da tek taraflı olarak fesh ederek Erzurum'dan ayrıldı. Ardından ise ikinci bomba İbrahim Akdağ'da yaşandı. Yöneticiler ile görüşen İbrahim Akdağ'da takımdan ayrılmak istediğini belirterek sözleşmesinin fesh edilmesini talep etti. Yönetim ise Akdağın talebini olumlu karşıladı ve sözleşmeyi karşılıklı olarak fesh etti. Yaprak Dökümünün baş gösterdiği Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da bir iddia'da Hamroun için ortaya çıktı. Gaziantep maçı antrenmanlarının devam ettiği hafta içinde sakatlığını gerekçe gösteren tecrübeli futbolcu maç sonrası da yine antrenmanlara iştirak etmeyerek kendi başına sadece fitness salonunda çalışıyor. edinilen bilgilere göre Hamroun'un da yakın dostlarına takımdan ayrılmak istediği ve bir Ege takımı ile anlaşmak üzere olduğunu söylediği öğrenildi. Ayrıca yine İddialara göre Jugerta Hamroun'un alacaklarının ödenmediği için federasyona da kulübü şikayet ettiği gelen bilgiler arasında.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.