SPOR Haber Girişi : 07 Ocak 2022 10:51

SAYIN UÇAR GÖR ARTIK BU BAŞARIYI!

SAYIN UÇAR GÖR ARTIK BU BAŞARIYI!
Belediyenizin bünyesindeki Lider bir kulübün Belediye Başkanı olarak ne zaman elinizi taşın altına koymayı düşünüyorsunuz!
Başkan Mahmut Uçar gör artık bu başarıyı!
Bal liginde yıllardır ilimize temsil eden Yakutiyespor,  bu sezon genç ve mütevazi kadrosu ile adeta tarih yazıyor. 
Geçtiğimiz sezonların aksine bu sezon tamamen genç oyunculardan oluşan kadro imkanlarında öyle çok iyi olmadığı bir planlamada zirveyi ele geçirdi ve ligin ilk yarısını lider kapattı. 
Amatör futbolda Yakutiyesporun özellikle alt yapıda yaptığı işler her zaman göz kamaştırmış hatta ve hatta amatör kulüp olmasına rağmen Erzurumspor alt yapısına bile çok sayıda oyuncu göndermiştir. 
ANTRENÖR FARKI! 
Antrenör Kurtulay Öksüz'ün Erzurum'da amatör futbola vurduğu damgayı anlatmaya bile gerek yok. Futbolun duayeni olduğunu ileri sürenler sadece sosyal medyada boş boş konuşup ucuz kahramanlık peşinde koşarken, Kurtulay hoca sadece işi ile ilgilendi ve yaptığı başarılı çalışmalarının karşılığını da almaya başladı. Sezon başında Kurtulay Öksüz'den mütevazi bir kadro kurması ve sezonu bu kadro ile geçirmesi istendi. 
Başarılı antrenörde tamamı genç ve alt yapıdan oluşan oyuncular ile BAL Ligine başladı. 
İlk yarısı sona eren Bölgesel Amatör liginde Yakutiyespor'un genç aslanları adeta destan yazdı. 
BU FIRSAT KAÇMASIN! 
Evet BAL Liginde Yakutuyespor ilk yarıyı lider kapattı ve ikinci yarı ilk maçında da adeta final gibi bir müsabakaya çıkacak. Genç oyuncuların Sahadaki başarısı hepimizi gururlandırırken, artık başta Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar ve Belediyespor yönetiminin de harekete geçmesi gerekiyor.  
LAF İLE PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMEZ! 
Geçen sezon Iğdırspor'u hatırlarsınız. Yakutiyespor ve Ilıca idmanocağısporun da yer aldığı grupta milyonlar harcayarak oluşturduğu kadro ile zar zor gruptan çıkabildi ve şimdi 3. ligde Alagöz Holding'in sahiplenmesi ile 2. ligi hedefliyor. Bir ilin tanıtımında futbol ne kadar önemli olduğunu herkes bilir. 
Yakutiyespor sezon başı belki de kendisinden beklenmeyen bir performans ortaya koydu ve şimdi grupta lider. 
Üstelik bu çocuklara ödenen aylık ücretleri söylesem belki de " YOK CANIM" dersiniz! 
Belediye hizmetlerinde vatandaşın beğenisini kazanan Başkan Mahmut Uçar'ın artık kulübün geleceğine de el atması gerekiyor. Öyle  "Yönetim oluşturdum. onlar ilgileniyor. destekte veriyoruz zaten" demekle geri duramazsınız. 
Yıllar Sonra düşük maliyet ile oluşturulan daha doğru kendi alt yapısındaki oyuncuları ile adeta altın çağını yaşayan Yakutiyespor'a "TAM DESTEK" Zamanı gelmiştir hatta geçiyor bile. 
Sayın Uçar, Erzurum'un mutlaka 3. ligde bir takımının olması gerekiyor ve şuan sizin kulübünüzde bu avantajı yakalamış durumda. 
Lütfen biraz ilgi gösterin. Sahip çıkın bu aslan parçalarına.
Sadece malzemelerini alıp yemeklerini verip ulaşımını sağlam ve küçük harçlıklar ile bu işler yürümüyor. 
Bu çocuklar sizden biraz ilgi bekliyor. 
Hazır böyle bir fırsat gelmiş daha ne istiyorsunuz! 
kadroyu güçlendirmek adına takviye transfer veya onu da yapmıyorsanız bu çocuklara destek verin! 
Belediyenizin bünyesindeki Lider bir kulübün Belediye Başkanı olarak ne zaman elinizi taşın altına koymayı düşünüyorsunuz! 
Bakın 30 tane genç aslan parçası sizin gözünüzün içine bakıyor. İnanmışlar ve "iyiler mutlaka kazanır" sloganı ile Yakutiyenin ismini gururla taşıyorlar. 
Bugün 1. amatör kümede lige başlayan takımlar en az 50 bin TL harcıyor. Acaba Yakutiyespor BAL Liginde lider olmasına rağmen ne kadarlık bir bütçe ile yola çıktı?.  
Sözün özü Sayın Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Bu gençlerin umudu size kalmış. Şunu da Belirteyim Başarıda, başarısızlıkta size yazılır!. 
Hazır liderliği ele geçirmişken ve de inanmış, genç cengaver kadronuz varken bırakın karo bordür veya asfaltı gençlere yönelim derim. 
YAKUTİYENİN ATI ÜSKÜDARI GEÇSİN...
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.