SİYASET Haber Girişi : 18 Kasım 2021 00:30

SAYIN ÖZ "BUYURUN DOĞRUSU"

SAYIN ÖZ
AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Aziziye İlçe teşkilatının düzenlediği bir toplantıda konuşma yapmış ve bu konuşması da birileri tarafından kayda alınmış.
AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Aziziye İlçe teşkilatının düzenlediği bir toplantıda konuşma yapmış ve bu konuşması da birileri tarafından kayda alınmış. Konuşmasında İmam Hatip Okulları ile ilgili bazı söylemlerde bulunan Öz, “Bu girdaptan kurtulmamız lazım. Şu şunun adamı, şu imam hatipli, böyle bir şey olabilir mi? Adam iş istiyor, ‘tamam bakacağız’ diyorum. Kapıdan çıkarken dönüp ‘ama imam hatipliyim’ diyor. Neyse bu imam hatiplik. Bir şey söylüyorsun, diyor ki o milli görüşçü değil. Ne yapalım, milli görüşçülük Yahudilik gibi anadan doğunca mı oluyor? Birisi böyle bir ayrımcılık yaptı mı bu sefer ben geriliyorum. Ne yapalım, biz imam hatipli değiliz diye Müslüman değil miyiz kardeşim? Ben imam hatipli değilim ama ben imam hatiplilerin tarzını, Kur'an anlayışını, okumasını beğenmiyorum. Kerbela’nın öcünü almaya çalışan gruplar gibi bizden öç mü alacaksınız? Ne yapayım, biz de imam hatipli değiliz. Bir gariban işe daha uygun ama öbürü diyor ki imam hatipliyim. Ne yapalım, senin niye özel bir ayrıcalığın olsun?” diyor. 
Başkan Mehmet Emin Öz, bu konuşmasının basına yansıması sonrasında ise kendini temize çekmek için bu sefer de, "Konuşmalarım kırpılmış. Ben aslında böyle demek istemedim" gibi açıklamaları ile kendisini savunup haberi yapanları yalancılıkla suçluyor!. Sayın Öz. Yaptığınız o konuşmanın kaydı şimdi bende de var. İsterseniz kendi konuşmanızı size dinletebilirim. 
GAF ÜSTÜNE GAF? 
Habergen.net de kaynak gösterilerek yayınlanan haberimin ardından İl Başkanı Mehmet Emin Öz, sabah bir radyo programına, akşam da internet üzerinden yayın yapan bir TV kanalına konuk oldu. Radyo programında Sayın Öz kendini temize çekmeye çalışırken, yine bir GAF daha yaptı! Bakın konuşması zaten sosyal medyada var, izleyebilirsiniz. Habercileri eleştiren İl Başkanı Öz, programdaki konuşmasının bir kısmında, "Ben orda olayı tam böyle anlatmadım. Ben şöyle söyledim. Benim çocuğum Yakutiye Proje İmam Hatip'de öğrenci. 1 sene okudu. Özellikle baktım okuduğu okulda çok Kur'an ile ilgili yol alamıyoruz. Dışarıdan bir hoca buldum ve hoca sağ olsun çocuğa Kur'an'ı çokta sevdirdi. Hafızlık çok önemli şey"!!! 
https://www.youtube.com/watch?v=grZ-mPvQxmI
Şimdi Sayın Mehmet Emin Öz'e soralım 
1 - İmam Hatip okullarındaki öğreticiler çok mu yetersiz? 
2 - "İmam Hatiplilerinin tarzını Kur'an anlayışını, okuması beğenmiyorum" diyorsunuz. Sonra "hafızlık çok önemli bir şey" diyorsunuz. Hangisine inanalım? 
3 - Hafızlar İmam Hatip okullarından yetişmiyor mu? 
4 - Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan'da imam hatipli değil mi? 
5 - Yaptığınız bu konuşmaların ardından veliler acaba çocuklarını İmam Hatip okullarına gönderir mi? 
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ: "KONU HAKKINDA AÇIKLAMA YAPAMAM" 
AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz'ün hem teşkilat toplantısında hem de radyo programında İmam Hatip okulları ile ilgili yaptığı konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz'u aradım. Sayın müdüre İmam Hatip okullarındaki öğreticilerin yetersiz olup olmadığını ve İl Başkanının bu konuda yaptığı konuşma hakkında bir açıklama yapmasını rica ettim. Ama İl Müdürü, "açıklama yapamam" diyerek kestirip attı. 
Sayın İl Müdürü, veliler sizden bir açıklama beklemez mi? 
İmam Hatip Okullarındaki eğitim yetersiz mi? 
Sonuçta ortada bir eleştiri var! 
Ve bu eleştiriyi yapan İktidar Partisinin İl Başkanı! 
Sanırım yazının sonunu şöyle bağlamam gerekiyor:
"KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ Ağırlar"...
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 19 Kasım 2021 00:00

    Naci bey Mehmet Emin Beyi yakınen tanır ve biliriz…Kendi çocuğunu İmam Hatip Okuluna gönderen birisi imam hatip düşmanı olur mu ? Ayrıca sizinde yayınladığınız o kayıtta haklı olarak liyakatin herşeyin önünde olması gerektiğini söylemiş çok doğru…Müslümanca tavır bu olmalı zaten..