SPOR Haber Girişi : 12 Eylül 2021 11:37

SAKATLARDAN BİR İYİ BİRDE KÖTÜ HABER!

SAKATLARDAN BİR İYİ BİRDE KÖTÜ HABER!
Manisa FK deplasmanından 3 puan almayı başaran B.B Erzurumspor'da Ümraniyespor maçı öncesi can sıkan sakatlık şoku yaşanıyor.
Sakatlıklar keyifleri kaçırdı.
Manisa FK deplasmanından 3 puan almayı başaran B.B Erzurumspor'da Ümraniyespor maçı öncesi can sıkan sakatlık şoku yaşanıyor. 
1.Lig'in 4. hafta müsabakaların da tam 41 maçtır yenilgi yüzü görmeyen güçlü rakibi Manisa Futbol kulübüne konuk olan Erzurumspor, zorlu karşılaşmadan  1 - 0 lık galibiyetle ayrılırken, maçta Mustafa Akbaş ve Aykut Demir sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. 
Rakibi Orgil ile çıktığı hava topu mücadelesinde başına darbe olan Mustafa Akbaş, karşılaşma oynanırken, ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Yapılan tedavi sonrasında tecrübeli savunma oyuncusunun durumunun iyi olduğu ve gözünün alt kısmında morluk meydana geldiği öğrenildi.
AYKUT'DAN GELEN HABER KEYİFLERİ KAÇIRDI! 
Teknik direktör Erkan Sözerinin bu sezon adeta jokeri konumunda olan tecrübeli futbolcu Aykut Demir, ise Manisa maçında yine cansiparane bir oyun ortaya koyarken, karşılaşmanın ikinci yarısının hemen başında sakatlandı. Adalesinde çekme olan tecrübeli futbolcu 63. dakikaya kadar oyunda kalmak istedi ama sakatlığı buna müsaade etmedi. 
Aykut Demir daha sonra yerini Gökhan kardeşe bıraktı. Mavi beyazlı kulübün sportif direktörü Muzaffer Bilazer, salı günü Kazım Karabekir stadında konuk edecekleri  Ümraniyespor maçı öncesi Mustafa Akbaş'ın ciddi bir sakatlığının bulunmadığını ve oynayabileceğini belirtirken,  Aykut Demir'in sakatlığından dolayı  oynamasının  zor olduğunu bildirdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.