YAŞAM Haber Girişi : 26 Ağustos 2021 22:10

PARK HALİNDEYDİ AMA...

PARK HALİNDEYDİ AMA...
Erzurum'da akşam saatlerinde park halinde olan bir seyahat firmasına ait yolcu oto5büsü freni boşalınca önce otobüs durağına sonrada markete daldı.
Park halindeki yolcu otobüsünün freni boşalınca 600 metre sonra binaya çarparak durabildi
Erzurum'da park halinde olan bir yolcu otobüsü, freninin boşalması sonucu 600 metre boyunca sürüklendi. Önündeki elektrik direklerini önüne katan araç, karşıya geçmekte olan bir kadını da teğet geçti. Market ve eczanenin bulunduğu bina duvarına çarparak durabilen otobüs, ancak vinç yardımıyla sıkıştığı yerden çıkarılabildi.
Esadaş firmasına bağlı yolcu otobüsünün şoförü olan H.N., Yakutiye ilçesine bağlı Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi'nde otobüsü evinin önüne park etti. 10 dakika sonra park halindeki otobüs, freni boşalması sonucu 600 metre sürüklenerek market duvarına çarparak durdu.
600 METRE BOYUNCA ELEKTRİK DİREKLERİNİ ÖNÜNE KATTI
Yolcu otobüsü sürüklendiği esnada kaldırım duvarlarına vurduktan sonra önüne kattığı elektrik direklerini söktü. Ardından hızla ilerleyen otobüs karşıdan karşıya geçmekte olan B.Y. isimli kadını teğet geçerek market ve eczanenin bulunduğu bina duvarına çarparak durabildi.
OTOBÜS VİNÇ YARDIMIYLA BİNADAN ÇIKARILDI
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Hafif yaralanan B.Y. olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Öte yandan, itfaiye ekipleri otobüsü vinç yardımıyla sıkıştığı market duvarından büyük çabalar sonucu çıkardı. Polis kazayla ilgili tahkikat başlattı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.