SPOR Haber Girişi : 08 Nisan 2021 11:45

PARADAN KAÇTILAR, ŞİMDİ İSE PARAYA BOĞUYORLAR!

PARADAN KAÇTILAR, ŞİMDİ İSE PARAYA BOĞUYORLAR!
Ucuz etin tiridini yediler takımı tepe takla düşürüyorlar!
UEFA ve 1. Lig! 
Sezon başında alınan Ankaragücü ve Kayserispor galibiyetleri Yönetim başta olmak üzere camiayı müthiş keyiflendirdi ve gelecek adına da umutlandırmıştı  Hatta Kulüp eski Başkanı Hüseyin Üneş ve yöneticiler Süper ligi ilk 10 arasında bitireceğimizi ve UEFA Kupasına bile katılmayı hedef belirlemişlerdi. Fakat sonradan ortaya çıkan acı gerçek Erzurumspor'un hiçte iyi bir yolda olmadığı idi. Meşhur bir ata sözü vardır, "UCUZ ETİN TİRİDİ OLMAZ" diye! işte bu ata sözü daha ligin 5. haftasından itibaren zihinlerde bir kez daha yer almaya başladı. 
Yapılan teknik direktör değişikliği ardından Kulüp Başkanı değişikliği ve son olarak devre arası 11 futbolcu ile yolların ayrılıp 12 transfer yapılması (tabi 12 transferin 11'i yarım sezonluk) takım adeta komple değişime gitti. tam 39 futbolcunun bu sezon geldiği Erzurumspor'da buna paralel olarak 5 teknik adam görev aldı! ( İsmail Kartalı da katıyorum)
Sonuca Bakarsak hep UCUZ' içinde olan Yönetim (yönetim de dememek lazım bir iki görevlendirilen kişi" kulübün bu hale gelmesinde etkin rol oynadı. Sorduğumuz zaman "kulübün menfaatleri için çok borca giremeyiz" diyen bu zihniyetler, bugün 1. lige doğru tepe takla giden takımın adeta zeminini hazırladılar.  
Peki şimdi bu zihniyet de ki kişiler, takımın galip gelmesi ve ligde kalması için ne yapıyor dersiniz! 
"PARA VAAD EDİYOR" evet yanlış okumadınız para vaad ediyorlar. Hem de ne paralar... 
Konya maçına 50 bin TL prim, Gençlerbirliği maçına 50 bin TL prim ve sıkı durun şimdi! takımın Süper ligde kalması için ise oyuncu başı 500 bin TL Prim... Evet kulübün menfaatleri için kaliteli ve takıma katkı yapacak oyuncuları almaktan kaçınan, dipte köşene kalan futbolcuları sırf "UCUZ" diye transfer eden o çok bilmiş yöneticilere demezler mi "NE AYAKSINIZ SİZ"!!! 
Bir tarafta para yok diye iyi oyuncu alamıyorsunuz! Diğer tarafta ise takımın ligde kalması için kişi başı 500 bin TL para vaad ediyorsunuz? 
sağlamcı Düzgün yönetimin anlayışına gülelim mi! ağlayalım mı? 
Yarım sezonluk anlaştığınız Başta takımın anasını ağlatan Aatıf denen şahıs olmak üzere diğer yabancıların çok mu umurunda Erzurumspor. 
Alınan mağlubiyetten sonra sahadan gülerek ayrılan futbolcudan ne bekleniyor da şimdi işi paraya döktünüz! 
80 bin EURO vererek Kayseriden yarım sezonluğuna kiraladığınız Acka'nın hesabı hala duruyor! 
devre arasında çok büyük ümitler ile alınan Brahim Darri başta olmak üzere, Ukrayna milli takımında forma giymiş Butko neden kadroya giremiyor. 
Kurtarıcı diye getirilen ve Sırf medyatik olduğundan dolayı sevilen Yılmaz Vural'ın bu takıma hiçbir şey veremeyeceğini, oyuncu değişikliğinde bile kulübe bulanan yöneticiye danışan birinden ne fayda gelir! 
Yani velhasıl skandalların hangisini yazalım da çizelim. Eleştirsek paralı klavyeler topa tutuyor! yazmasak gerçek Erzurumspor taraftarı "niye yazmıyorsunuz" diye bize kızıyor!. 
Yani sözün özü şudur ki bu takım aslında sezon başında iki kişinin ...... yarışından ve işi bilmeyen birkaç görevli tarafından bu hale geldiğini söylersek işin içinden çıkmış oluruz... 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.