YAŞAM Haber Girişi : 08 Nisan 2021 22:59

"ÖNEMLİ BİRİ OLMANIN BEDELİ, SORUMLULUKTUR"

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, gerek gün içerisinde ve gerekse gece çalışan personellerini ziyaret ederek hem moral veriyor hem de yapılan çalışmaları yerinde inceliyor.
‪Başkan Sunar, "biz çok büyük bir aileyiz"
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, gerek gün içerisinde ve gerekse gece çalışan personellerini ziyaret ederek hem moral veriyor hem de yapılan çalışmaları yerinde inceliyor. 
Belediye Başkanlığı görevinin sorumluluğunu en iyi şekilde yerine getirmek adına yoğun bir gayret sarf eden Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Mesai kavramı gözetmeksizin çalışan personellerini de unutmuyor. Kimi zaman tatlı ikramları yapan kimi zamanda hijyen setlerini alarak saha çalışmalarında görev alan personellerine ziyaretler gerçekleştiren Başkan Sunar, ekiplerine moral vermeyi de ihmal etmiyor. 
Özellikle gece saatlerinde Başkan Sunar'ı karşılarında gören ekipler ise gördükleri yakın ilgi ve alakadan dolayı çalışmalarını daha moralli bir şekilde yapıyorlar. 
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, " Kurum olarak sorumluluğumuzun farkındayız. tüm birimlerimiz ile birlikte bizler palandöken Belediyesi olarak çok büyük bir aileyiz. Mesai kavramı gözetmeksizin ilçemize hizmet veren personelimizin saha çalışmalarına iştirak ettik. Hizmeti kutsal sayan bir anlayışla, daha nezih bir Palandöken için çalışmalarımızı hassasiyetle yürütüyoruz.‬ personelimin özverili ve fedakarca çalışmaları biz yöneticileri daha da hırslandırıyor" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.