SPOR Haber Girişi : 30 Aralık 2021 10:57

NE YENİ STADI? TADİLAT BİLE YAPILMADI!

NE YENİ STADI? TADİLAT BİLE YAPILMADI!
Türkiye'nin değişik illerinde 3. ligde bile yer alan takımlara yeni Stadyumlar yapılırken, Erzurum gibi önemli bir şehir'e stad beklentisi tadilat ile sonuçlanmıştı. Bir yıl önce müjdelenen tadilat bile sadece lafta kaldı!
Bırakın yeni stadı? tadilat bile yapılmadı!
Türkiye'nin değişik illerinde 3. ligde bile yer alan takımlara yeni Stadyumlar yapılırken, Erzurum gibi önemli bir şehir'e stad beklentisi tadilat ile sonuçlanmıştı. Bir yıl önce müjdelenen tadilat bile sadece lafta  kaldı! 
Kazım Karabekir stadının tarihçesine bakıldığında 1960 yıl yıllarda yapıldığı biliniyor. Sadece 2011 kış oyunları için güçlendirme yapılarak tadilattan geçirilen bu stadın yenilenmesi şart olmuştu.
AK Parti İktidarının Türkiye de ki diğer şehirlere yaptığı yeni stadyumlardan sonra Erzurumlu ve Erzurumspor taraftarı da büyük bir beklenti içerisine girerek İlimize de yeni stadyum yapılması için çağrıda  bulunulmuştu. Ancak AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, 2021'in ocak ayının ilk haftasında yazılı bir açıklama yaparak yeni stadyum beklentilerine son verirken, Kazım Karabekir stadının tadilattan geçirileceğini "Müjde " olarak açıklamıştı. 
Aradan neredeyse tam bir yıl geçmek üzere! Bırakın yeni stadyum söylentilerini mevcut haline yapılması gereken tadilat yapımında bile bir arpa yolu yol kat edilemedi. 
Hafta başında basın kuruluşlarına Erzurum Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğünden bir haber servis edildi. Neymiş, İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde bulunan ultra viole gün ışığı cihazı, İzmir'den tıra yüklenerek Erzurum'a getirilmek üzere yola çıkarıldı.  Kazım Karabekir Stadı'na montajı yapılarak kurulacak cihaz, saha zeminini soğuktan koruyarak futbolcuların daha iyi ortamda oynamasını sağlayacakmış.
Taraftarların koltuklarında dahi oturamadığı Kazım Karabekir stadında başka bir ilin Spor müdürlüğünden cihaz getirilip bunu da büyük bir iş imiş gibi gösteren yetkililerin Erzurum'a ne kadar değer verdikleri bir kez daha gözler önüne serildi. 
Bu arada Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüne atanan Birdal Öztürk'ün göreve başladığı günden itibaren özellikle sosyal medyada günün her saati paylaşımlar yaptırması ve bol bol resimlerini sergiletmesi "FENOMEN Mİ? bu yoksa BÜROKRAT MI! sorusunu akıllara getirdi. 
Kazım Karabekir stadındaki müsabakalarda tribünler de ki koltukların pisliği ve kırık dökük olmasından dolayı oturamadıklarını belirten spor severler ise, "Erzurum bu kadar mı bantsız bir şehir. Ne siyasiler ne bürokratlar hiçbir şekilde bu tabloyu görmüyorlar. Hadi siyasileri bıraktık çünkü belli ki futbolu sevmiyorlar. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü hiç mi bu tribünleri görmüyor. Sosyal medyada her gün resim paylaşıp duran Birdal Öztürk, fenomenliği bırakıp stadyum ile ilgilenmesini bekliyoruz" diyerek tepkilerini dile getirdiler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.