GÜNDEM Haber Girişi : 30 Ağustos 2024 10:57

MHP'Lİ BAŞKAN ACAR'DAN KUTLAMA MESAJI

MHP'Lİ BAŞKAN ACAR'DAN KUTLAMA MESAJI
MHP Aziziye İlçe Başkanı Lokman Acar, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Acar: '30 Ağustos emsalsiz bir kahramanlık destanıdır'
MHP Aziziye İlçe Başkanı Lokman Acar, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Acar mesajında, "30 Ağustos, milletimizin şanlı ordumuz ile birlikte yazdığı emsalsiz bir kahramanlık destanıdır" ifadelerine yer verdi.
MHP Aziziye İlçe Başkanı Lokman Acar, 30 ağustos zafer bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Acar kutlama mesajında, "Aziz Milletimizin, kahraman askerlerimiz ile bütünleşerek 30 Ağustos 1922’de elde ettiği büyük zaferin 102’nci yıldönümünü milletçe kutlamanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. 30 Ağustos, milletimizin şanlı ordumuz ile birlikte yazdığı emsalsiz bir kahramanlık destanıdır. Milletimiz bu destanla, milli hâkimiyet, birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere büyük bir ders vermiş; hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir.
Şanlı tarihimizin her safhasında, “Ya İstiklal Ya Ölüm” diyerek, bir gün dahi tutsaklığa razı olmayan milletimiz birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde kenetlendiğinde, tarihe damgasını vurmuş, aziz vatanımızın bölünmez bütünlüğünü tüm dünyaya ispat etmiştir.
Bilinmelidir ki, dün olduğu gibi bu gün de ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne, birliğine ve dirliğine yönelik hain saldırılara karşı, aziz milletimiz, geçmişten aldığı ilhamla, şehitlerimizin bize bıraktığı mukaddes emanetin sorumluluğunun idrakiyle, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde, hür ve bağımsız yaşama azim ve kararlılığını; 102 yıl önce olduğu gibi bugün ve yarın da ilelebet sürdürecektir...
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum." ifadelerine yer verdi.