SİYASET Haber Girişi : 05 Ekim 2021 14:42

MEMLEKET’TE İŞLER AYNA, ÇAL ÇAL OYNA!

MEMLEKET’TE İŞLER AYNA, ÇAL ÇAL OYNA!
Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhatcan Eş, gençlerin ilgisini partisine çekebilmek için bulduğu yolla “pes!” dedirtti.
GENÇLERİ KONSERLE TAVLAMA SİYASETİ 
Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhatcan Eş, gençlerin ilgisini partisine çekebilmek için bulduğu yolla “pes!” dedirtti. Sahne isimleri Canbay&Wolker olan Umut Bolat ve Vahap Canbay’ın Erzurum’daki konserinin tüm biletlerini satın alan İl Başkanı Serhatcan Eş, konsere katılmak isteyen öğrenciler için adres olarak Memleket Partisi Erzurum İl Başkanlığını gösterdi. Biletlerin üniversite öğrencilerine ücretsiz olarak dağıtılacağını sosyal medya hesabından duyuran İl Başkanı Eş’in bu yolla gençlerin partiyle olan etkileşimini sağlamayı planladığı kaydediliyor. 
Vatandaşlar ise, “Gençlere gösterecek bir hedefi ve bir vizyonu olmayan bir partiden ve il başkanından tamda bu beklenirdi” diyerek, böyle bir siyaset yaklaşımının öğrencilere bile hakaret olacağını söylediler. 
Erzurumlu vatandaşlar, siyasetçilerin zaman zaman sıra dışı girişimlerde bulunma ihtiyacı hissetmesinin doğal olduğunu vurgulayarak, “Sıra dışı olmaya çalışırken aklı ve mantığı kullanmak da gerekir. Konser biletlerinin tamamını satın alıp, ücretsiz dağıtmak için öğrencileri siyasi bir partinin il başkanlığına çağırmak da ne demek oluyor? İktidar ve iktidara oy verenler bunların tabiriyle makarnacı yada kömürcü oluyorsa, o halde bunlarda konserci oluyorlar. Madem il başkanı bu işlere çok meraklı, gitsin organizatör olsun. Siyaset gençleri konserle ayartma sanatı değildir hizmet etme sanatıdır” şeklinde konuşarak tepkilerini gösterdiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.