SİYASET Haber Girişi : 25 Haziran 2021 00:52

MEMLEKET'İN "İNCE" HESABI ERZURUM'DA TUTMADI!

MEMLEKET'İN
MEMLEKET Partisi Erzurum İl Başkanlığının açılışında cağ kebap ikramları bile halkın ilgisini çekmedi.
Bedava cağ kebap'ta tutmadı!
MEMLEKET Partisi Erzurum İl Başkanlığının açılışında cağ kebap ikramları bile halkın ilgisini çekmedi. 
Yeni kurulan siyasi partilerden biri olan MEMLEKET Partisinin İl Başkanlığının açılışı için Genel Başkan Muharrem İnce ve kurmayları Erzurum'a geldi.  Açılış öncesi göreve atanan İl Başkanı Genel Başkanın gözüne girebilmek için adeta her yolu denedi. Öyle ki vatandaşların daha fazla ilgi göstermesi için meydana kurulan ocaktan cağ kebap ikram edilirken ilgi beklenenin çok altında oldu. 
Açılış öncesi il başkanlığı binasının önü hınca hınc dolması beklenirken vatandaşların ilgisi bir hayli azdı. gerek bedava dağıtılan cağ kebaplar ve gerekse açılış için organize edilen halk oyunları ekiplerinin gösterileri bile vatandaşlar tarafından ilgi görmezken, meydanı boş bulan MEMLEKET Parti Genel Başkanı Muharrem İnce "İlk kez Erzurum'da söylüyorum. Erzurum'dan milletvekili çıkaracağız, onun sözünü veriyorum. Göreceksiniz Erzurum'dan milletvekili çıkaracağız. O başarı olacak. Çıkaramazsak başarısızlığı kabul ediyorum. Ama 40 yıldır çıkaramayanlara da selam gönderiyorum" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.