SPOR Haber Girişi : 02 Eylül 2021 10:17

MARTİN HASEK ERZURUM'DA

MARTİN HASEK ERZURUM'DA
Transfer çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Erzurumspor yönetimi, Sürpriz bir hamle yaptı ve Çek oyuncu Martin Hasek'i Erzurum'a getirdi.
Martin Hasek Erzurum'da. Transfer çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Erzurumspor yönetimi, Sürpriz bir hamle yaptı ve Çek oyuncu Martin Hasek'i Erzurum'a getirdi. Kadroyu güçlendirme anlamında temasta olunan futbolcular ile görüşmelerini sürdüren Erzurumspor yönetimi, rotayı Cumhuriyetine çevirdi. Mavi beyazlı yöneticiler, 1995 doğumlu merkez orta saha oyuncusu Martin Hasek'te karar kaldı ve oyuncuyu Erzurum'a davet etti. 26 yaşındaki genç oyuncu dün akşam saatlerinde Erzurum'a geldi. Kulüp basın sözcüsü Ahmet Dal, Martin Hasek ile masaya oturacaklarını ve en kısa sürede bu transferi bitirmek istediklerini belirtti. Martin Hasek'in yanı sıra bir önceki sezonda Erzurumspor forması giyen Rahman Buğra ile de anlaşmak istedikleri ve oyuncu ile görüşmelerin devam ettiğini bildirdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.