YAŞAM Haber Girişi : 17 Ağustos 2021 22:36

KORKUT AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

KORKUT AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Erzurum'un tanınmış muhasebecilerinden siyasetçi Erol Korkut'un oğlu avukat Muhammet Said Korkut hayatını Merve Akbulut ile birleştirdi.
Genç avukat Muhammet Said Korkut da evliler kervanına katıldı. 
Erzurum'un tanınmış muhasebecilerinden siyasetçi Erol Korkut'un oğlu avukat Muhammet Said korkut hayatını Merve Akbulut ile birleştirdi. 
AK Parti eski İl Başkan yardımcılığı görevinin yanı sıra Milletvekili aday adayı olan siyasetçi ve Erzurum'un tanınmış muhasebecilerinden Erol Korkut'un genç avukat oğlu Muhammet Said Korkut düzenlenen görkemli bir düğün ile bekarlığa veda etti. 
Yaklaşık 1500'e yakın davetlinin iştirak ettiği düğüne Büyükşehir Belediye Başkan vekili Fevzi Polat, AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Yakutiye Belediye Başkan vekili İhsan Karabulut, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ve Erzurum Ticaret borsası Başkanı Hakan Oral'da katılarak Muhammet Said ile Merve Korkut çiftinin mutluluğuna şahit oldular. 
Davetli olmalarına karşın yoğun programlarından dolayı düğüne iştirak edemeyen AK Parti Genel Merkez yöneticilerinin yanı sıra Erzurum Milletvekilleri de telgraflar ile genç çifte mutluluklar dilediler. Habergen.net olarak Muhammet Said ve Merve Korkut Çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hüseyin Yigit 17 Ağustos 2021 00:00

    Korkut ailesine hayrlı olsun temennilerimizi sunuyor, rabbimizden genç çiftimizin ömürlerine bereket,gönüllerine huzur bedenlerine sıhhat ve afiyet bahşetmesini dileriz.