GÜNDEM Haber Girişi : 20 Ağustos 2021 23:51

KİM BU BELEDİYE BAŞKANI!

KİM BU BELEDİYE BAŞKANI!
Bir belediyemizin başkanı, her sabah başkanı seçildiği kuruma teşrif ettiğinde, başta başkan yardımcıları olmak üzere belediyenin bütün amir ve müdürleri kendisine karşılama merasimi düzenliyorlarmış
Hikmet Karaca kimi kast ediyor! 
Bir belediyemizin başkanı, her sabah başkanı seçildiği kuruma teşrif ettiğinde, başta başkan yardımcıları olmak üzere belediyenin bütün amir ve müdürleri kendisine karşılama merasimi düzenliyorlarmış.
Erzurum Matbaa Kırtasiye ve tabelacılar odası Başkanı Hikmet Karaca sosyal medya hesabından yine ilginç bir kadarda merak uyandıran bir paylaşım yaptı. Başkan Karaca'nın bir Belediye Başkanının seçildiği günden beri sabah kuruma geldiği esnada kendisine yapılan karşılama törenini yazdı. Paylaşımında isim vermedi ama Hangi belediye Başkanı olduğunu şimdilik biz biliyoruz! En kısa sürede bu paylaşımın içeriğini de Habergen.net olarak sitemizde sizlerle paylaşacağız. işte Hikmet Karaca'nın merak uyandıran ve aslında olmaması gereken davranışların dile getirildiği o paylaşımı. 
YAKIŞMIYOR!
"Bir belediyemizin başkanı, her sabah başkanı seçildiği kuruma teşrif ettiğinde, başta başkan yardımcıları olmak üzere belediyenin bütün amir ve müdürleri kendisine karşılama merasimi düzenliyorlarmış. 
Gelenek haline getirilen bu durum başkanımızı çok memnun ediyor olmalı ki, yaklaşık üç yıldır kesintisiz bir şekilde “başkana özel karşılama merasimi” devam ediyormuş.
Hizmet için gelinen bir makamda, hele de o makam bir hizmet makamı ise ve o makama milletin oyu ile gelinmiş ise ki, öyle. 
O makam kesinlikle böylesine absürt kibirleri kaldıramaz. 
Kaldırmamalı da!…
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.