YAŞAM Haber Girişi : 10 Nisan 2021 22:07

KAŞ YAPACAKKEN GÖZ ÇIKARDILAR!

KAŞ YAPACAKKEN GÖZ ÇIKARDILAR!
ER-İHYA-DER bir kutu hurma dağıtımı yaptı ortalık bir anda karıştı.
Sorumsuzluğun daniskası
ER-İHYA-DER bir kutu hurma dağıtımı yaptı ortalık bir anda karıştı. 
Kısa adı ER-İHYA-DER olan Erzurum İmam Hatipliler derneği üyeleri ramazan ayı öncesi vatandaşlara hurma dağıttı. Sözde ramazan yardımı adı altında yapılan bu çalışmada koronavirüs tedbirleri hiçe sayılırken, bedava hurma dağıtıldığını gören çoğunluğunu bayanların oluşturduğu kalabalık adeta izdihama neden oldu. 
Hilalkent semtinde bir büyük marketin önüne araç ile gelen dernek üyeleri, araç bagajından çıkardıkları hurmaları vatandaşlara dağıtmak istedi. Ancak koronavirüs salgını olmasına rağmen bedava hurmaya akın eden çok sayıda vatandaş, bir anda araç etrafını sardı. 
Pandemi kurallarının hiçbirinin uygulanmadığını bu yardım dağıtımı sırasında Erzurum İmam hatipliler Derneği üyelerinin böylesine acemice ve sorumsuz davranışları buna paralel olarak çoğunluğunu bayanların oluşturduğu kalabalık istenmeyen görüntülerinde ortaya çıkmasına neden oldu. Son günlerde vaka sayılarının en üst seviyeye çıktığı Covid salgınında yapılan böylesine anlamsız yardım dağıtımı büyük tepki topladı. 
Bu arada yaşanan bu tabloya sert eleştiriler  yapan vatandaşlar, "birde böyle dernekler durup durup ortaya çıkıyorlar. zaten vaka sayıları artışta. İnsanlara yardım yapacağız diyorlar ama kendi reklamlarını zarfların içine koyup vermeyi de ihmal etmiyorlar" diyerek tepkilerini dile getirdiler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.