SPOR Haber Girişi : 31 Ekim 2021 18:13

İLK YARI AT İKİNCİ YARI YAT!

İLK YARI AT İKİNCİ YARI YAT!
Balısekirspor'u konuk eden Erzurumspor ilk yarısını 2 - 0 önde tamamladığı müsabakada ikinci yarıdaki oyunu ile az kalsın rakibine puan kaptırıyordu.
Taraftarlar fark bekliyordu ama! 
Balısekirspor'u konuk eden Erzurumspor ilk yarısını 2 - 0 önde tamamladığı müsabakada ikinci yarıdaki oyunu ile az kalsın rakibine puan kaptırıyordu. 
Kazım Karabekir stadında ligin son sırasında bulunan Balıkesirspor'u ağırlayan Büyükşehir belediye Erzurumspor, moralli çıktığı müsabakada rakibini 2 - 1 mağlup ederken, özellikle ikinci yarıdaki futbolu tepki çekti. 
1.Ligde zirve mücadelesi veren Erzurumspor, Bülent Birincioğlu'nun orta hakemliğini yaptığı karşılaşmada ligin son sırasında yer alan Balıkesirspor'u konuk etti. maça hızlı başlayan ev sahibi takım gelişen atakların birinde Ally Malli ile arzuladığı golü buldu ve 1 - 0 öne geçti. golden sonra baskılı oyununu sürdüren mavi beyazlılar, bu kez de Eren Tozlu'nun ayağından mükemmel bir gol bularak farkı ikiye çıkardı. 
ilk yarısı Erzurumspor'un 2 - 0 lık üstünlüğü ile sonuçlanan maçın  ikinci yarısında Taraftarlar fark beklerken, sahada ne oynadığı bilemeyen bir takım izleyeme başladılar. pozisyon bulmakta zorluk çeken Erzurumspor'da panik yaşanırken bu kez konuk takım Balıkesirspor tek tük geliştirdiği atakların birinde gol buldu ve farkı bire indirdi. Bu arada Teknik direktör Erkan Sözerinin sahanın çalışkan isimlerinden Eren Tozlu'yu oyundan alması da tepki çekti. karşılaşmanın son dakikalarında adeta ecel terleri döktüren Erzurumspor'da kaleci Szumski beraberliğe izin vermedi ve müsabakayı dadaşlar 2 - 1 kazandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.