GÜNDEM Haber Girişi : 17 Ağustos 2021 00:48

İDDİALAR NEDEN ARAŞTIRILMIYOR!

İDDİALAR NEDEN ARAŞTIRILMIYOR!
twitter da "Erzurum Kalesi! birileri tarafından ifşa edildi edilmesine ama ya sonrası!
Bir söz vardır "Kalemin günahı ne yazana sor" diye 
Büyükşehir Belediyesinde son dönemlerde bir takım hadiseler yaşandı. Malum "Erzurum Kalesi" adı altında twitter hesabından bir şahıs çok ilginç iddialar ortaya atıp günlerce hatta haftalarca yazıp paylaşımlar yaptı. 
Hedef de Büyükşehir belediyesinden bazı isimler hep ön planda oldu. Özellikle Kültür Müdürü başta olmak üzere Muhasebe Müdürü ve bazı üst görevlerde bulunan kişiler hep gündemde oldu. 
Ortaya atılan iddialar  öyle yenilir yutulur cinsten değildi!
Yolsuzluklar ve rant sağlamak ile ilgili hemen hemen her gün twitter hesabından Erzurum Kalesi isimli kullanıcı ağır ithamlarda bulundu. 
Büyükşehir Belediyesinde kasanın başında olan Muhasebe Müdürü başta olmak üzere bir takım kişiler yazılıp çizildi. Yapılan araştırmalar sonucunda bu twitter hesabını kullanan kişi bulundu denildi! 
Kişi bulundu bulunmasına ama sonrasında ne oldu! 
Binlerce liraların hesaplara aktarılması ve başka başka ağır iddialar ortaya atan kişi Meğer daha önce Büyükşehir Belediyesinin "Muhasebe " departmanında çalışan biri olduğu açıklandı. 
İsmi öğrendik. Hatta ve hatta işin içinde sadece bir kişinin olmadığı ve başka kişilerinde bu girişimde yer aldığı dilden dile konuşuldu. 
Gazeteci arkadaşımız Kaan Alparslan Çakır dedektif gibi iz sürerek iddiaları yazan ve yazdıranları buldu. 
Sosyal medya üzerinden ağır ithamlarda bulunan şahıs ve bir iki isim bulundu bulunmasına ama sonrasında ne oldu!
asıl üzerinde durulması gereken konu aradan günler geçmesine rağmen sanki sümen altı edildi. 
İDDİALAR NEDEN ARAŞTIRILMIYOR! 
Sosyal medya üzerinden yolsuzluk iddialarının ortaya atılması ve yazan kişilerinde bulunmasına rağmen halen daha gerek bahse konu kişiler ve gerekse hiçbir yetkiliden  açıklama yapılmaması bir tarafa, işin en ilginç yanı ise yolsuzluk yaptıkları önü sürülen kişiler ile ilgili hiçbir araştırma ve soruşturmanın da yapılmaması! 
Hani bir söz vardır ya "ateş olmayan yerden duman çıkmaz" diye. 
Asıl soru şu "neden yazılanlar hiç gündeme getirilip te araştırma veya soruşturma yapılmıyor! 
hadi yazan ve iddiaları ortaya atan kişi veya kişiler bulundu, peki bu yazılanların aslı astarı var mı yok mu! 
Neden söz konusu iddialara maruz kalan başta Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürü olmak üzere Muhasebe Müdürü ve diğer şahıslar yolsuzluk yaptıkları iddiaları karşısında yazan kişiye karşı hiçbir adli işlem yapmadı! 
niye hala birileri susuyor! 
Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen neden bu iddiaların gerçeklik payının olup olmadığını araştırmıyor ve araştırılması noktasında talimat vermiyor! 
Şimdi soruyoruz " yazan mı daha önemli yazılanlar mı?
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Murat daştan 23 Nisan 2022 00:00

    Erzurum da herkes halinden razı niye razı yapılan bir çok iş alımlarında ki torpil ...ve çıkar menfaat ...ben Erzurum'a ömrünü vermiş bu topraklarda doğmuş hayatını bu topraklarda sürdürmüş bir vatandasim benim hakkımı yiyenin canı yana ...çoluk çocuğundan çıka... Ne hakkını mi helal etmiyorum haram zıkkım ola... Bu da her konuda m olursa olsun bakan olsun vekil olsun başkan olsun kimseden korkumda yok veremeyeceğim hesabımda yok...ben rahatım.. sende rahatmisin sekmen...