YAŞAM Haber Girişi : 11 Ocak 2022 21:11

HURDACILARIN KORSAN İSYANI!

HURDACILARIN KORSAN İSYANI!
Büyükşehir Belediyesi tarafından site yapılarak şehir dışına çıkarılan Hurdacı esnafı, şehir merkezinde her geçen gün artan korsan hurdacılar yüzünden siftah dahi yapamadıklarından yakındı.
Hurdacıların korsan isyanı! 
Büyükşehir Belediyesi tarafından site yapılarak şehir dışına çıkarılan Hurdacı esnafı, şehir merkezinde her geçen gün artan korsan hurdacılar yüzünden siftah dahi yapamadıklarından yakındı. 
Erzurum'da bulunan 30'un üzerinde hurdacı esnafı, Büyükşehir Belediyesi tarafından Dadaşkent yolu üzerinde sebze halinin arka kısmına  yaptırılan Siteye taşındı. 
Amaç şehir merkezinde hem gürültü hem de görüntü kirliliğini önlemekti. 
30'un üzerinde hurdacı esnafı da büyük umutlar ile siteye taşındı taşınmasına ama, Büyükşehir Belediyesi tarafından sitenin girişine bir tabela bile asılmadı. 
Aslında bu duyarsızlığı pekte önemsemeyen hurdacılar yeni mekanlarında iş yapmanın hayalini kurarken, bu kez karşılarına korsan hurdacılar çıktı.
 Erzurum Hurdacılar Derneği Başkanı Tayfun Alagaş, Şehir merkezinde sayıları her geçen gün artan korsan hurdacılara karşı bir türlü önlem alınamadığını belirtti. 
Başkan Alagaş, " Büyükşehir Belediyemiz bize söz verdi ve şehir merkezinde asla hurdacı olmayacağını taahhüt etti. Bizlerde verilen bu sözler üzerine hurdacılar sitesinde umutla iş yapmanın hayallerini kurduk. Ancak aradan geçen zaman zarfında maalesef korsan hurdacılar yüzünden çok büyük sıkıntılar çekmeye başladık. Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerinin korsan hurdacıları yakalamalarına rağmen kestikleri komik cezalar hiçbir zaman caydırıcı olmadı. Hal böyle olunca da korsan hurdacılar bildiklerini okumaya devam ediyorlar. Bizim Başkan Mehmet Sekmen'den tek isteğimiz bir an önce bu korsan hurdacılara karşı ekiplerini yönlendirerek ortadan kaldırması. Aksi halde Hurdacı esnafımız birer birer kapısına kilit vurmak zorunda kalacak." dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.