GÜNDEM Haber Girişi : 10 Eylül 2021 09:26

HİKMET KARACA STK'LARA VERYANSIN ETTİ!

HİKMET KARACA STK'LARA VERYANSIN ETTİ!
STK yöneticilerine veryansın eden Karaca, “SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ ASLİ GÖREVİ SOSYAL SORUMLULUKTUR. SİYASET YAPMAK DEĞİLDİR."
Hikmet Karaca'dan zehir zemberek paylaşım. 
STK yöneticilerine veryansın eden Karaca,  “SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ ASLİ GÖREVİ SOSYAL SORUMLULUKTUR. SİYASET YAPMAK DEĞİLDİR."
Erzurum Matbaa, Kitap Kırtasiye ve Tabelacılar Esnaf Odası Başkanı Hikmet Karaca. Sosyal medya hesabından yine gündem yaratacak bir paylaşım yaptı. 
Başkan karaca, Sivil Toplum Kuruluş temsilcilerine sert eleştirilerde bulunarak üyelerinin haklarını savunamayan STK temsilcilerinin çok iyi siyaset yaptığını ileri sürdü. İşte Karaca'nın STK temsilcilerine yönelik zehir zemberek paylaşımı.
" Siyaset bizim işimiz değil ama fikrimizi de söylemek durumundayız.
Biz oda olarak herhangi bir siyasi örgütlenmenin arka bahçesi olmadık, hiçbir zaman da olmayacağız.
İlgili meslek kuruluşları kanununda da açıkça belirtildiği gibi; ''Oda üyelerimizin çalışma konularına giren hususlarda haklarını korumak için resmi ve özel kuruluşlar nezdinde girişimlerde bulunmak, üyelerimizin mesleki menfaatlerini ilgilendiren konularda idari merciler önünde oda başkanı sıfatıyla odayı temsil etmek, esnafımızın yaşadığı mesleki sorunları üst makamlara taşımak ve çözüm aramaktır.''
Bizim siyasetle, siyasi beklentilerle hiç işimiz olmadı.
Tırnaklarımızla kazıya kazıya geldik bu günlere.
Yolsuzluklarla mücadele ederken, sağlığımızı kaybettik, işimizi kaybettik, bu şehrin esnafının yaşam standardının yükselmesi için toplumsal hayata katkı sağlamaya çalıştık, her ne yaptıysak bunun siyasetle, miyasetle zerre-i miktar alakası yoktur, olmadı da.
Şimdi her zamankinden daha yüksek bir sesle diyoruz ki; “SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ ASLİ GÖREVİ SOSYAL SORUMLULUKTUR. SİYASET YAPMAK DEĞİLDİR."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.