GÜNDEM Haber Girişi : 28 Haziran 2024 15:34

HİKMET AK ÇAĞRI YAPTI

HİKMET AK ÇAĞRI YAPTI
TÜED Erzurum şube başkanlığını aday olan Hikmet Ak, 3 temmuz tarihinde yapılacak olan kongre öncesi  emeklilere seslendi. 

Başkan adayı Hikmet Ak' emeklilere çağrı yaptı.
TÜED Erzurum şube başkanlığını aday olan Hikmet Ak, 3 temmuz tarihinde yapılacak olan kongre öncesi  emeklilere seslendi. 
Türkiye Emekliler derneği Erzurum şube başkanlığında 3 temmuz çarşamba günü olağan genel kurul heyecanı yaşanacak. Kongre öncesi dernek başkanlığına aday olan Hikmet Ak, haftalardır yoğun bir seçim çalışması sergiliyor. Başta şehir merkezi olmak üzere ilçe ve köylerde emekli vatandaşları ziyaret ederek kongrede destek isteyen Ak,  “Bir emekli olarak emeklilerin tüm sorunlarını biliyorum. Çözüm içinde elimden gelen tüm gayreti göstereceğim” dedi.
‘EMEKLİYE HİZMET İÇİN GÖREVE TALİP OLDUM" 
Türkiye'nin diğer illerinde olduğu gibi Erzurum'da da emeklilerin büyük sorunlarını olduğunun altını çizen Başkan adayı Hikmet Ak,  "Haftalardır emekli kardeşlerimiz ile görüyor ve sorunları dinliyoruz.  Binlerce emeklimiz perişan bir halde yaşam mücadelesi veriyor. 3 Temmuz tarihinde yapılacak olan kongrede görev bizlere tevdi edildiği taktirde genel merkezimiz ile koordineli bir şekilde çalışarak  bu sorunların çözümü noktasında çalışmalar yapacağımızın da bilinmesini isterim. 
Kongreye bekliyoruz:
Emekliler Derneği Erzurum şubesine kayıtlı  12 bin civarında üyesi bulunduğuna dikkat çeken Ak,  “ Üyelerimizi 3 temmuz 2024 çarşamba günü Necip Fazıl Kısakürek kültür merkezinde yapılacak olan kongremize bekliyoruz” dedi.