YAŞAM Haber Girişi : 14 Ekim 2021 14:00

HER DERT'E DEVA BÜYÜKŞEHİR!

HER DERT'E DEVA BÜYÜKŞEHİR!
Erzurum'da bazı resmi kurumların yüksek ödenek almalarına rağmen kendilerine bağlı olan tesis ve eğitim kurumlarına karşı gösterdikleri duyarsızlık had safhaya ulaşırken halkın taleplerine duyarsız kalmayan Büyükşehir Belediyesi, diğer kurumlarında yükünü
Büyükşehir Belediyesi Her derde deva 
Erzurum'da bazı resmi kurumların yüksek ödenek almalarına rağmen kendilerine bağlı olan tesis ve eğitim kurumlarına karşı gösterdikleri duyarsızlık had safhaya ulaşırken halkın taleplerine duyarsız kalmayan Büyükşehir Belediyesi, diğer kurumlarında yükünü taşıyor. 
Erzurum'da varlığı ile yokluğu belli olmayan İl Müftülüğü bir tarafa, okulların açılması ile birlikte gözlerin çevrildiği İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Pandemi nedeniyle kabuğuna çekilip adeta kış uykusuna dalarken, Camilerde ve okullarda yapılması gereken onarım, tadilat ve temizlik gibi önemli konular Büyükşehir Belediyesinin sırtına biniyor. Halkın taleplerine karşı her zaman olumlu cevaplar veren Başkan Mehmet Sekmen, özellikle okullar ile camilere ayrı bir itina gösteriyor. 
Bu yılın ilk aylarından itibaren Camii ve Okullarda onarım, temizlik ve hijyen çalışması sergileyen Büyükşehir Belediyesi gerek ilçelerde ve gerekse şehir merkezinde yüzlerce camiinin yanı sıra okulların sorunlarını da giderdi. 
Yapılan çalışmalardan bi haber olan bazı basın yayın organlarının, "Erzurum'da okullarda temizlik yapılmıyor" manşetlerini atarak işi vekil bazında gündeme getirmeleri de Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerini geriden takip ettiğini gözler önüne serdi. 
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı idari işler Müdürü Lütfü İhsan Ünlü ve personelinin yoğun çalışmaları neticesinde,  gerek ibadet için camilere giden vatandaşlar ve gerekse eğitim gören çocuklar okullarda temiz bir ortamda eğitim almanın mutluluğunu yaşıyor. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, vatandaşlarımız ve Muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda hizmet de ayrımcılık yapmıyoruz. geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimlerini temiz ve hijyenik bir ortamda yapmaları için Okullarımız da onarımın yanı sıra temizliğini yaptık. Buna paralel olarak yine ilçe ve şehir merkezimizde bulunan Camilerimizde de temizliğin yanı sıra onarımlar ve halı yenilemelerinde ciddi işlere imza attık. Birileri yaptığımız hizmetleri görmese de vatandaşlarımız her şeyi görüyor ve yakından biliyor. Birileri sadece konuşur ama bizler sadece yaptığımız hizmetler ile konuşuruz" dedi.