SPOR Haber Girişi : 30 Ekim 2021 22:27

HAYDİ ERZURUMSPOR GÜN SENİN GÜNÜN

HAYDİ ERZURUMSPOR GÜN SENİN GÜNÜN
Rakiplerin puan kaybettiği haftada tüm gözler yarınki maça çevrildi.
Bu maçın önemi daha da arttı! 
Rakiplerin puan kaybettiği haftada tüm gözler yarınki maça çevrildi. 
1.Lig 11. hafta müsabakaları bugün oynanan üç karşılaşma ile başladı. oynanan müsabakalarda zirve hesapları yapan takımlar rakiplerine boyun eğerken, alınan sonuçlar Erzurumspor için avantajı ikiye katladı. Royal Hastanesi Bandırmaspor  Samsunspor'u 2 - 0 mağlup ederken, Eyüpspor'da Ankaragücünü aynı skor ile yendi. Alınan bu sonuçlar Mavi beyazlı temsilcimiz için çok büyük ajantaja neden oldu. Kazım Karabekir stadında oynanacak 11. hafta müsabakasında Rakip, ligin dibine demir atan Balıkesirspor. Zirve mücadelesi veren B.B Erzurumspor’un kazanmaktan başka şansı yok. Saat 16:00’da Bülent Birincioğlu’nun düdük çalacağı maçta Dadaş’ta tek hedef galibiyet.
Estrela’nın durumu maç saatinde belli olacak
Mavi-beyazlı ekipte sakat olan Batuhan Artarslan yarınki maçta da kadroda yer alamayacak. Ziraat Türkiye Kupası’nda Nazilli Belediyespor ile oynanan maçta sakatlanan Angolalı Milli futbolcu Estrela’nın durumu maç saatinde belli olacak. Teknik Patron Erkan Sözeri, sağlık ekibinin yapacağı son kontrollerin ardından Estrela’nın Balıkesir’e karşı forma giyip giymeyeceğine karar verecek. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.