YAŞAM Haber Girişi : 30 Ağustos 2021 09:52

HAYALLERİNİN PEŞİNDEN KOŞTU!

HAYALLERİNİN PEŞİNDEN KOŞTU!
iş kadını Merve Özyapar, 'Ata Bronz' mobilya mağazasını görkemli bir törenle açtı.
 Merve Özyapar ''Ata Bronz''u Erzurum'a kazandırdı
iş kadını Merve Özyapar, 'Ata Bronz' mobilya mağazasını görkemli bir törenle açtı.
Erzurum'un genç girişimci iş kadını Merve Özyapar, kendi markasını oluşturduğu 'Ata Bronz' mobilya mağazasını görkemli bir törenle açtı. Açılışa, ünlü oyuncu ve sunucu İvana Sert'te katıldı. Birbirinden güzel mankenlerin de boy gösterdiği mobilya mağazasının açılışını, AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir ile ünlü modacı Ivana Sert ve iş kadını Merve Özyapar birlikte yaptılar. Erzurum’da iki ailenin bir araya gelerek açmaya karar verdiği mobilya mağazası, görkemli bir açılış törenine sahne oldu. 
 MİLLETVEKİLİ AYDEMİRDEN MERVE ÖZYAPAR'A TEBRİK
 Mankenlerin yanı sıra ünlü modacı Ivana Sert'inde katıldığı 'Ata Bronz' mobilya mağazasının açılış kurdelasını, AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Ivana Sert ve iş kadını Merve Özyapar, katılımcılarla birlikte kestiler. Açılış töreninde bir konuşma yapan AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, mağazanın Erzurum’u temsil eden kaliteli ürünler satacağını ifade etti. Erzurum için çok kaliteli ürünler satacak bir mağazanın açılışını yapmaktan mutluluk duyduğunu belirten Aydemir, “Hakikaten Erzurum’u tarif ve temsil eden iki ailenin evlatları burada istihdam oluşturacak çok güzel bir yatırım yaptılar. Burada 10’un üzerinde vatandaşımız çalışacak ve ekmek parası kazanacak. Bundan ötesi Erzurum’un adına layık ve nitelik ifade eden kaliteli ürünler burada satılacak. Bu mağazanın açılacağını duyunca içimde bir huzur duygusu hissettim. Ivana hanımda burada bizimle beraber açılışa katıldı. Kendisi gerçekten çok zarif ve nezaket örneği bir hanımefendi. Ben Merve Özyapar hanımefendiyi de tebrik ediyorum. Bir hanımefendinin bu işlerle uğraşması da çok örnek bir harekettir” dedi.
IVANA SERT: ERZURUM CENNET GİBİ BİR YER
Erzurum’un dağlarına âşık olduğunu ve her sene Palandöken’e kayak yapmaya geldiğini kaydeden ünlü modacı Ivana Sert, “Erzurum’a mağaza açılışı için geldim. Ben Erzurum’un dağlarına aşığım. Neredeyse her sene kış dönemlerinde buraya gelerek Palandöken’de kayak yapıyorum. Türkiye’nin neredeyse her yerinde bir cennet var. Erzurum’da cennet gibi bir yer” açıklamalarında bulundu. Kendisine zaman ayırmayı sevdiğini söyleyen Sert, “Pandemi döneminde ben çok zorlanmadım. Kendime zaman vermeyi seven bir insanım. Kendimle ilgilenip spor yapmayı seviyorum. Bunların yanında kitap okumayı, film izlemeyi ve ailemle vakit geçirmeyi seviyorum. Gezmeyi çok seven bir insan değilim. Herkes aşısını da olmalı. Sonuç olarak büyük bir pandemi döneminin içindeyiz. Tek çözümümüz aşı şu anda, başka yapacak bir şeyimiz yok” diye konuştu.
MERVE ÖZYAPAR: ERZURUM HERŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIK
Erzurum’da kendi markasını oluşturduğu 'Ata Bronz' mobilya mağazasını açmanın gururunu yaşayan iş kadını Merve Özyapar, cesareti ve memlvketine yaptığı yatırımla takdir kazandı. İş Kadını Özyapar, memlvketine yatırım yapmaktan dolayı mutlu ve gururku olduğunu belirterek, '' Kendi markamı oluşturduğum 'Ata Bronz' mobilya mağazasını açmış olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Katılım gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Ne kadar doğru bir iş yaptığımızı, çok olumlu tepkiler alınca bir kez daha anladım. Erzurum herşeyin en güzeline layık'' diye konuştu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.