SPOR Haber Girişi : 11 Ekim 2021 08:18

HAKEMLERİN HATALARINI AĞIR ÖDÜYORUZ!

HAKEMLERİN HATALARINI AĞIR ÖDÜYORUZ!
TFF 1. Ligde geride kalan 8 maçta BB Erzurumspor 26 sarı bir de kırmızı kart gördü.
Kart Kolik olduk!
TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, geride kalan 8 haftada ligde en çok kart gören takımlar arasında ilk sıralarda yer aldı.
Dadaşlar, 8 hafta sonunda 26 sarı kart görürken, bir de kırmızı kartla cezalandırıldı.
Erzurum temsilcisinde teknik direktör Erkan Sözeri de, bu sezon geride kalan 8 haftada kırmızı kart gören teknik adamlar arasında yer aldı. Sözeri Manisa FK karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart sonrası PFDK’dan üç maç men cezası almıştı.
Tek kırmızı Yumlu’ya
BB Erzurumuspor’da tek kırmızı kart gören oyuncu kaptan Mustafa Yumlu oldu.
Tecrübeli savunmacı, Ümraniyespor maçında gördüğü kırmızı kart sonrasında dört maç oynamama cezası almıştı. Cezası biten kaptan Yumlu, 17 Ekim’da oynanacak olan Altınordu müsabakasında formasına kavuşabilecek.
Estrela sarardı
Dadaşların Angolalı futbolcusu Estrela, dört sarı kartla en çok kart gören oyuncu oldu. Üçer sarı kartla Gökhan Alsan, Mücahid Albayrak ve Orhan Ovacıklı sıralandı. Mustafa Akbaş, Aykut Demir ve Gökhan Kardeş de ilk 8 haftada ikişer sarı kart gördüler. Afyon’a giden Celal Hanalp’ın yanı sıra Özgür Sert, Ahmet Canbaz, Emircan Altıntaş, Arvydas Novikovas, Jakub Szumski, Martin Hasek de 1’er kez sarı kart gören oyuncular arasında aldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.