GÜNDEM Haber Girişi : 10 Temmuz 2024 13:31

Fevzi Çakmak'tan "hayırlı olsun" ziyareti

Fevzi Çakmak'tan
Yeniden Refah Partisi Palandöken Belediye meclis üyesi Fevzi Çakmak, Emekliler derneği başkanlığına seçilen Zekeriya Araz ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti yaptı.

Meclis üyesi Fevzi  Çakmak'tan hayırlı olsun ziyareti. 
Yeniden Refah Partisi Palandöken Belediye meclis üyesi Fevzi Çakmak, Emekliler derneği başkanlığına seçilen Zekeriya Araz ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti yaptı. 
Türkiye emekliler derneği Erzurum şube başkanlığında geçtiğimiz hafta içi kongre heyecanı yaşandı ve mevcut başkan Zekeriya Araz toplam dört adayın yarıştığı seçimde güven tazeleyerek yeniden başkan seçilmişti.  
 Yeniden Refah Partisi Palandöken belediye meclis üyesi Fevzi Çakmak, bugün emekliler derneğini ziyaret ederek tekrar başkanlığa seçilen Zekeriya Araz ve Başkan yardımcısı Tuncay Yıldız'a hayırlı olsun temennilerini sundu. Emeklilerin yaşadığı sıkıntıların sohbet konusu olduğu ziyarette meclis üyesi Çakmak, "Maalesef bende bir emekli olarak emekli kardeşlerimizin ağır yaşam koşulları altında ne tür sıkıntılar yaşadığını çok iyi biliyorum. AK Parti iktidarının emeklilerimize yönelik sergilediği tavır ortadadır. Özellikle TÜİK'in son olarak açıkladığı enflasyon rakamları sonrası hükümetin vereceği zam miktarını kınıyorum. Bu yaşam koşulları altında emeklilerimiz gerek sosyal ve gerekse diğer alanlarda malesef sefilleri oynamaktadır. Yeniden Refah Partisi iktidarında emeklilerimizin yüzünü biz güldüreceğiz"dedi. 
Türkiye emekliler derneği Erzurum şube başkanı Zekeriya Araz ise Yeniden Refah Partisi Palandöken belediye meclis üyesi Fevzi Çakmak'a teşekkür ederek  ziyaretinden büyük memnunluk duyduğunu ifade etti.