SİYASET Haber Girişi : 14 Haziran 2024 11:36

FATİH ÇELİK'TEN VERYANSIN

FATİH ÇELİK'TEN VERYANSIN
Yaklaşan Kurban bayramı öncesi genç siyasetçi Fatih  Çelik, gündem yaratacak bir çağrıda bulundu. 

Fatih Çelik, vatandaşın derbi başka siyasilerin başka
Yaklaşan Kurban bayramı öncesi genç siyasetçi Fatih  Çelik, gündem yaratacak bir çağrıda bulundu. 
Ülkede yaşanan ekonomik sorunlardan dolayı halkın büyük sıkıntılar yaşadığını ifade eden genç siyasetçi Fatih Çelik,  özellikle iktidar partisi milletvekillerine çağrıda bulunarak  "sayın vekiller gelin bir ay maaşlarınızı emeklilerin maaşları değişin bakalım geçinebilecekmisiniz." dedi. 
Kurban Bayramı öncesi artan fiyatlar, hayat pahalılığı ve bayram ikramiyesinin az olmasından dolayı her kesimin bayrama huzursuz gireceğini ifade eden Fatih Çelik,  " Asgari ücretin altında maaş alan insanlar var. Özellikle emeklilerin durumu ortada.  20 - 25 sene  bu devlete hizmet etmiş insanlara verilen maaşlar gerçekten çok komik.   Yazık, günah değil mi?  Verdikleri kurban bayramı ikramiyesi, 3 bin TL. emekliler bu ikramiye ile bayram alışverişini bile yapamıyor.  İnsanlar  Çarşı, pazar hiçbir şeye yetişemez oldu.  Coğu kesimin  hali gerçekten  perişan.  Bakın 10 bin lira maaşla bir insan ne yapabiliri.  Kiralar almış başını gidiyor.  Etidir sebzesidir giyimidir, ulaşımıdır, eğitimidir, varın gerisini siz düşünün.  Kurbanlık fiyatlarını hiç katmıyoruz bile.  İktidarın hataları yüzünden artım bayramların bile tadı tuzu kalmadı.  Görüştüğümüz vatandaşlar,  "Bayram bizim neyimize? Parası olana bayram.  Fiyatlara bakıp bakıp geçiyoruz. Arapların alışverişini seyrediyoruz.  Karnımızı  doyuramıyoruz ki kurbanlık alalım.   Sözde ikramiye veriyorlar, neye yarıyor ki ikramiye? Alsın kendileri harcasın" diyerek bize serzenişlerini iletiyorlar. 
Yazıktır günaştır. iktidar mensuplarının duyarsızlığı ve ilgisizliğinhe pes diyoruz. Vatandaşlarımızın ekonomik sorunlar ile boğuşurken, AK Parti ve CHP'liler birlirlerini ziyaretler ile gündemi değiştirmeye çalışıyorlar. Ülkede sorunları görmezden gelenleri ve suni gündemler oluşturarak günü kurtamaya çalışanları kınıyorum "dedi.