SPOR Haber Girişi : 28 Kasım 2021 13:19

ERZURUMSPOR ZİRVE İÇİN SAHAYA ÇIKACAK

ERZURUMSPOR ZİRVE İÇİN SAHAYA ÇIKACAK
Deplasmanda ligin güçlü ve formda ekiplerinden biri olan Tuzlaspor ile zorlu bir doksan dakikaya çıkacak olan Erzurumspor'da maç saati bekleniyor.
Erzurumspor üç puan için gitti. 
Bugün  14. Haftanın kapanış maçında Tuzlaspor’a konuk olacak BB Erzurumspor’da Teknik Direktör Erkan Sözeri, rakibin üst üste iki maçını kazandığını ve tehlikeli bir takım olduğunu söyledi.
Spor Toto 1. Ligde 14. Haftanın kapanış maçında bugün akşam Tuzlaspor’la vefa stadında  karşılaşacak olan BB Erzurumspor’da hazırlıklar tamamlandı ve maç saati bekleniyor. 
Mavi beyazlı ekibin Teknik Patronu Erkan Sözeri, “Rakip tehlikeli bir takım. İyi ve tecrübeli oyuncuları var. İş bitirici kramponlara sahipler. Ama biz de şampiyonluğa oynuyoruz. Zorlu bir deplasmandan üç puanla dönerek avantaj sağlamak istiyoruz. Bunun bilinci içerisinde hareket ediyoruz” dedi.
Bu arada Teknik Direktör Uğur Tütüneker’in istifasından sonra Tuzlaspor’un başına Erzurumspor’un eski antrenörlerinden Şenol Fidan geçti.
Fidan yönetimindeki İstanbul ekibi son iki maçından sahadan galibiyetle ayrıldı.
Önceki hafta evinde Denizlispor’u 3-0 mağlup eden Tuzlaspor,son maçında ise Gençlerbirliği’ni deplasmanda 1-0 mağlup etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.