SPOR Haber Girişi : 06 Ocak 2022 12:12

ERZURUMSPOR YENİ YIL HEDİYESİ VERMEK İSTİYOR

ERZURUMSPOR YENİ YIL HEDİYESİ VERMEK İSTİYOR
Pazar günü ligin 2. yarısının ilk maçında Menemenspor'u konuk edecek olan Erzurumspor'da durmak yok.
Erzurumspor taraftarlarına yeni yıl hediyesi olarak üç puan vermek istiyor. 
Pazar günü ligin 2. yarısının ilk maçında Menemenspor'u konuk edecek olan Erzurumspor'da durmak yok. 
Spor toto 1. ligin ilk yarısında topladığı 36 puan ile üçüncü sırada yer alan Erzurumspor'da gözler ikinci yarı maçlarına çevrilirken, pazar günü yeni yılın ilk resmi müsabakasında oynanacak. Rakip ise ligin lik maçında mavi beyazlıları mağlup eden Menemenspor. 
Lige verilen kısa aranın ardından kulüp tesislerinde yeniden antrenmanlara başlayan Erzurumspor'da sakatlıkları geçen Eren Tozlu, Mustafa Yumlu ve Mustafa Akbaş da takımla birlikte çalışmalara katılırken, ekipte tek eksik Aly Malle. 
Teknik direktör Erkan Sözeri, Pazar günü konuk edecekleri Menemenspor'un genç ve diri bir takım olduğunu ifade ederek "yine zor bir maça çıkacağız. ancak bizim için önemli olan yeni yılın ilk maçında camiaya galibiyet hediye etmek. Takım olarak çalışmalarımızı yüksek bir tempoda sürdürüyoruz. Sakatlıklarını atlatan arkadaşlarımızın da aramıza katılması ile morallerimiz daha da yükseldi. İnşallah Pazar günü Menemensporu mağlup ederek Süper lig yolunda bir engeli daha aşmış olacağız. Bu müsabaka öncesi taraftarlarımızın tribünlerdeki yerlerini alarak bizlere destek vermesini istiyoruz. "dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ŪNAL AKAR 06 Ocak 2022 00:00

    Yeni transfer yapıldımı