SPOR Haber Girişi : 22 Eylül 2021 10:21

ERZURUMSPOR TAHKİM'E GİTTİ!

ERZURUMSPOR TAHKİM'E GİTTİ!
PFDK'nın Mustafa Yumlu'ya 4 maç ceza vermesinin ardından karara itiraz eden Erzurumspor yönetimi, cezada indirim yapılması için tahkime gitti.
Erzurumspor Tahkim'e başvurdu. 
PFDK'nın Mustafa Yumlu'ya 4 maç ceza vermesinin ardından karara itiraz eden Erzurumspor yönetimi, cezada indirim yapılması için tahkime gitti. 
Ümraniyespor karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart sonrası iki müsabakanın ardından cezası belli olan Tecrübeli savunma oyuncusu Mustafa Yumlu'ya 4 müsabakadan men cezası verilmesi Erzurumspor camiasının büyük tepkisine neden oldu. Dün açıklanan  karar sonrası Özellikle sosyal medya üzerinden TFF ve MHK'ye veryansın eden taraftarlar, TFF'nin adaletsizliğinden yakındılar. Sportif direktör Muzaffer Bilazer ise verilen cezanın ardından Tahkim Kuruluna başvuruda bulunduklarını ve en azından cezanın 3 maça indirilmesini beklediklerini ifade etti. Hafta sonu oynanacak olan Adanaspor maçında da cezalı olmasından dolayı oynayamayacak olan Mustafa Yumlu'nun tahkim kurulundan cezanın onanması durumunda Ankaragücü deplasmanında da olamayacak. 
Bu arada Eyüpspor maçında sakatlanan bir diğer savunma oyuncusu Mustafa Akbaş'ın durumunun iyi olduğu ancak Cumartesi gününe kadar net durumunun belli olacağı, ayrıca Aykut Demir'inde tedavisinin sürdüğü ve yine sağlık ekibinin vereceği karara göre hareket edileceği öğrenildi. 
Öte yandan hakemlerin gazabından bir türlü kurtulamayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Estrela ve Gökhan Alsan'da Adanaspor maçında sarı kart sınırında sahaya çıkacak. İki oyuncunun da Adanaspor maçında sarı sart görmeleri durumunda Ankaragücü maçında cezalı duruma düşecek. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.