SPOR Haber Girişi : 30 Kasım 2021 23:40

ERZURUMSPOR ORDAYDI YA SİZ NERDEYDİNİZ!

ERZURUMSPOR ORDAYDI  YA SİZ NERDEYDİNİZ!
İstanbul da Perşembe günü Erzurum tanıtım günleri yapılacak. Her ne kadar Erzurum ile bir alakası olmayan bu tanıtım günleri için ERKON veya diğer dernek yöneticileri yoğun bir çalışma içerisindeler.
Erzurumspor ordaydı siz nerdeydiniz?
İstanbul da Perşembe günü Erzurum tanıtım günleri yapılacak. Her ne kadar Erzurum ile bir alakası olmayan bu tanıtım günleri için ERKON veya diğer dernek yöneticileri yoğun bir çalışma içerisindeler. Tanıtım günleri için Maltepe meydanında hazırlıklar tamamlandı ve Perşembe günü bekleniyor. Sosyal Medyada boy boy birileri "ben ordayım sen nerdesin" diye habire resimlerinin de yer aldığı afişler paylaşılıp duruyor. 
İstanbullaşan Dışardaki Erzurumlular, bu yılki organizasyonda değişik kararlarda almışlar. Erzurum'dan Büyükşehir belediyesi dahil ilçe belediyelerinin de katılmayacağı tanıtım günlerine yine Erzurum'dan kimse davet de edilmedi. 
Aslında buraya kadar her şey normal...
Yani ERKON yöneticilerinin tabiri ile "kimse kimsenin kahrını çekme mecburiyeti yok" ibaresinden yola çıkılarak kendilerince bir organizasyon yapıyorlar. 
Erzurum'un haberi yok ama Erzurum tanıtım günleri yapılıyor! 
Neyse beni pek de ilgilendirmiyor açıkçası. 
Beni ilgilendiren kısmına geleyim.
Bakın Erzurumspor'un tuzlaspor ile maçı vardı ve takım Pazar günü İstanbul'a gitti. yazıyı yazarken salı gecesi ve takım hala İstanbul da. elverişsiz hava şartları nedeniyle TFF, pazartesi oynanamayan müsabakayı bir gün sonraya aldı. Maç salıda oynanmadı ve ileri bir tarihe ertelendi. Dedim ya Erzurumspor hala İstanbul'da! 
Üç gündür adeta otelden dışarı çıkamayan Erzurumspor'da birkaç yönetici ve futbolcular tam bir çile çekerken, İstanbul'da olan ve Konfederasyonu bulunan Federasyonu bulunan Erzurum dernekleri ne yaptılar? 
İşte beni ilgilendiren kısım burası. 
Acaba Erzurumlu ve Erzurumspor atkı ve formaları ile çaka satan bu Konfederasyon veya Federasyonların başkan ve yöneticileri üç gün İstanbul da otelde adeta mahsur kalan Erzurumspor için ne yaptılar? 
Acaba takımın kaldığı otele gidip "herhangi bir sıkıntı veya bir isteğiniz var mı" diye soran oldu mu? 
Veyahut acaba diyorum Erzurumsporun kaldığı oteli biliyorlar mıydı! 
Sosyal medyadan takip ettim hiçbir resim veya paylaşım göremedim. Bu ERKON'cular veya Federasyoncular neredeydi? 
Kongre sürecinde Başkan getirip Başkan götüren ve İstanbul'dan Erzurumspor'un kaderini belirleyen zatlar neredeydi! 
Üç gün boyunca antrenman yapacak saha bulamayan ve en son Fatih Terim'in imdada yetişmesi ile Florya Metin Oktay Tesislerinde sadece bir antrenman yapan Erzurumspor için kim çaba gösterdi! 
Sordum soruşturdum. 
Yöneticiler ve kulüpten bazı arkadaşalar ile temasa geçtim. "gelen giden oldu mu veya bir eksiğiniz gediğiniz var mı diye umursayan oldu mu" diye. 
aldığım cevap 
"yok kimse gelmedi"! 
İstanbul da ki Erzurumlular bu mu sizin memleket sevdanız!  
Bu mu sizin Erzurumspor sevginiz! Öyle maç günleri boyunlarınıza taktığınız mavi beyazlı atkılar ile Erzurumsporluluk olmuyor! 
Maşallah takımı çok iyi misafir etmişsiniz. helal olsun? 
Acaba diyorum bir Karadeniz takımı aynı muamele ile karşı karşıya kalsaydı İstanbul da ki Karadenizliler ne yapardı! 
Ne yapardı biliyormusunuz hem TFF'yi topa tutar hem de o İstanbulun altını üstüne getirir takımlarına yürekten sahip çıkardılar. 
Peki İstanbullalaşan Erzurumlular ne yaptınız? 
Tanıtım günleri ile meşgul oldunuz öylemi! 
batsın sizin tanıtım günleriniz... 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.