SPOR Haber Girişi : 22 Ekim 2021 17:37

ERZURUMSPOR GALİBİYETE UÇTU

ERZURUMSPOR GALİBİYETE UÇTU
Yarın Yeni 19 mayıs stadında Samsunspor'a konuk olacak olan Erzurumspor bugün özel uçak ile Samsun'a gitti.
Erzurumspor galibiyet için uçtu. 
Yarın Yeni 19 mayıs stadında Samsunspor'a konuk olacak olan Erzurumspor bugün özel uçak ile Samsun'a gitti. 
Altınordu maçından aldığı 6 - 2 lik galibiyet sonrası morallerin üst seviyede olduğu Büyükşehir belediye Erzurumspor'da gözler yarın oynanacak olan Samsunspor maçına çevrildi. hafta başından itibaren bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren mavi beyazlılar Bugün özel uçak ile deplasmana gitti. 
Sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığı kafilede tek hedef var oda Samsun karşısında galip gelerek zirveye ortak olmak. Teknik Direktör Erkan Sözeri, Samsunspor'un geçtiğimiz hafta aldığı mağlubiyet sonrası Yaralı olduğunu ve teknik direktör değişikliğine gittiklerini belirterek, "Rakibimizin durumu ortada. onlarda Erzurumspor maçını kazanarak çıkışa geçmenin planlarını yapıyorlar. Ancak bizim hedefimiz belli ve iyi bir oyuncu grubuna sahibiz. Bu müsabakadan galip ayrılarak Erzurum'a mutlu bir şekilde dönmek istiyoruz" dedi. 
Bu arada haftalardır kart cezasından dolayı takımdan ayrı olan Kaptan Mustafa Yumlu Samunspor maçında yeniden formasına kavuşabilecek. yine Altınordu maçında sarı kart cezalısı olduğu için oynayamayan Estrela da yarında maçta oynayabilecek. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.