SPOR Haber Girişi : 19 Kasım 2021 12:16

ERZURUMSPOR GALİBİYET İÇİN KENETLENDİ

ERZURUMSPOR GALİBİYET İÇİN KENETLENDİ
Yarın Boluspor'u konuk edecek olan mavi beyazlılarda tüm planlar üç puan üzerine yapıldı.
Erzurumspor galibiyete odaklandı
Yarın Boluspor'u konuk edecek olan mavi beyazlılarda tüm planlar üç puan üzerine yapıldı. 
1. Lig 13. hafta müsabakaları yarın oynanacak olan karşılaşmalar ile start alacak. Ligde 12. haftayı Bay geçiren ve Milli aradan dolayı 21 gündür resmi müsabakaya oynayamayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Yarın taraftarı ile yeniden buluşacak. Rakip ise ligin güçlü ekiplerinden biri olan Beypiliç Boluspor. Milli takım kamplarında olan Shala, Novikovas ve Estrela dışında hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Erzurumspor'da teknik heyet işi sıkı tutuyor. 
Bu arada Çaykur Rizespor ile oynanan hazırlık maçında yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle sağlık ekiplerince tedavilerine başlanan Aykut Demir, Ufuk Budak ve Orhan Ovacıklı’nın tedavilerinin  tamamlandığı ve yarınki Boluspor maçında görev verilmesi halinde oynayabilecekleri ifade edildi. 
Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) 13. hafta müsabakalarında görev alacak hakemleri açıkladı. Yarın saat 13:30'da Kazım Karabekir Stadında oynanacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Beypiliç Boluspor maçında orta hakemliği Balıkesir bölgesinden Oğuzhan Çakır, Yardımcılıklarını ise Hüseyin Aylak, Mert Bulut ve dördüncü hakemliği ise Ayberk Demirbaş yapacak. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.