SPOR Haber Girişi : 04 Ekim 2021 11:51

ERZURUMSPOR'A MİLLİ ARA İZNİ!

ERZURUMSPOR'A MİLLİ ARA İZNİ!
Dün deplasmanda Ankaragücü'ne 2 - 1 mağlup olan Erzurumspor'da futbolcular Milli ara nedeniyle 3 gün izin yapacak.
Dün deplasmanda Ankaragücü'ne 2 - 1 mağlup olan Erzurumspor'da futbolcular Milli ara nedeniyle 3 gün izin yapacak. 
1. ligin 8 hafta müsabakalarında Başkent Ankara da ligin favori takımlarından Ankaragücü ile karşı karşıya gelen ve rakibine 2 - 1 mağlup olan Erzurumspor da alınan yenilgi taraftarları üzerken, karşılaşma sonrası teknik heyet, A milli takımının maçları nedeniyle verilen ara sebebiyle futbolculara 3 gün izin verdi. 
Eryaman stadında oynanan maç sonrası futbolcular izinlerini geçirmek için memleketlerine giderken, kafilenin perşembe günü kulüp tesislerinde toplanarak Altınordu maçının hazırlıklarına başlayacağı öğrenildi.
Bu arada Milli ara en çokta  mavi beyazlı takımda sakatlıkları nedeniyle haftalardır forma giyemeyen  Aykut Demir ile Mustafa Akbaş'a  yaradı. Tecrübeli iki futbolcunun verilen arada tedavileri tamamlanacak ve bir aksilik yaşanmaması durumunda Altınordu maçında formalarına kavuşacaklar. 
Öte yandan Ankaragücü maçında sarı kart gören orta alanın başarılı ismi Estrela gördüğü kart nedeniyle Altınordu maçında cezalı duruma düştü. Erzurumspor'da ayrıca Mustafa Yumlu da cezası nedeniyle bu karşılaşmada yer alamayacak. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.