SİYASET Haber Girişi : 12 Ocak 2022 22:03

ERZURUM'U PİLOT İL YAPACAKLARMIŞ!

ERZURUM'U PİLOT İL YAPACAKLARMIŞ!
TDP Genel Başkan Yardımcısı Elmalı meydanı boş bulmuş ve katılım gösteren basın mensuplarına bir güzel pembe tablo çizmiş!.
Erzurum'u ne görüyorlar!
Türk siyasetinde yeni bir parti daha boy gösteriyor. Genel başkanlığını Mustafa Sarıgül'ün yaptığı Türkiye Değişim Partisinde 69 ilden sonra Erzurum teşkilatı da kurulmuş. Partinin  Genel Başkan yardımcısı Ebubekir Elmalı her ne kadar İstanbul'da ikamet edip iş hayatını sürdürse de bugünlerde Erzurum'u mesken tuttu! 
Türkiye Değişim Partisinin Erzurum İl kongresinin cuma günü yapılacak olmasından dolayı da Genel başkan Mustafa Sarıgül'ün Erzurum'a geleceği açıklandı. Konu hakkında Bugün Genel başkan yardımcısı Ebubekir Elmalı parti binasından ziyade bir lokantada basın toplantısı düzenleyerek sözde hem Erzurum'u, hem ülke siyasetini değerlendirdi hem de Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün programı hakkında bilgiler verdi. 
Ebubekir Elmalı: "Erzurum'da yapacağımız kongre ile buradan yeni bir harekatın fitilini ateşlemiş olacağız" diye bir ifade kullandı. 
Evet zamanın da birçok siyasetçi Erzurum'u hep önde gösterdi ama sonrasında Erzurum hep gerilerde kaldı. Şimdi aynı senaryo üzerinden Türkiye Değişim partisi de yol haritası çizmiş!. 
Elmalı konuşmasında "Erzurum'a çok önem veriyoruz. Burayı pilot il olarak belirledik. Erzurum'da yapacağımız kongre ile buradan yeni bir harekatın fitilini ateşlemiş olacağız" dedi.
TDP Genel Başkan Yardımcısı Elmalı meydanı boş bulmuş ve katılım gösteren basın mensuplarına bir güzel pembe tablo çizmiş!. 
Sayın Elmalı'ya sormak lazım, "Acaba Erzurum'u ne görüyorsunuz? 
Geçmiş yıllarda hatırladığım kadarıyla Sayın Süleyman Demirel'den tutunda bir çok Genel Başkan o dediğiniz fitili hep Erzurum'dan ateşledi ama Erzurum bir türlü o fitilin sonunu göremedi. Lütfen artık bu klişe veya klasik siyasi kelimeleri bir tarafa bırakın ve Erzurum'u basite almayın. 70'e yakın il de teşkilatı kurduk diyorsunuz ve son teşkilat Erzurum oluyor!
ve nedense "pilot İl Erzurum" diyorsunuz! 
Madem bu kadar Erzurum'u düşünüyordunuz neden İstanbul, İzmir ve Ankara'dan sonra Erzurum teşkilatını açmadınız veya oluşturmadınız?... 
Madem Pilot İl olacak Erzurum Hadi göreyim sizi! Bakalım Genel Başkanınız veya bir Erzurumlu olarak sizin samimiyetinizi bekleyip göreceğiz!... 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.