SPOR Haber Girişi : 12 Ekim 2021 11:11

ERKAN SÖZERİ NEFES ALDIRMIYOR!

ERKAN SÖZERİ NEFES ALDIRMIYOR!
Milli arada Altınordu maçına bilenen BB Erzurumspor’da hazırlıklar yüksek bir tempoda geçiyor.
Erzurumspor'da Sözeri işi sıkı tutuyor. 
Milli arada Altınordu maçına bilenen BB Erzurumspor’da hazırlıklar yüksek bir tempoda geçiyor.
TFF 1. Ligin zirve adaylarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Ankaragücü maçı sonrası verilen Milli ara nedeniyle üç günlük izin yapmış ve ardından perşembe gününden itibaren hafta son konuk edeceği Altınordu spor maçının hazırlıklarına başlamıştı. 
MKE Ankaragücü’ne hakem hataları sonucu mağlup olan mavi beyazlılar, yeni bir kayıp yaşamamak ve zirve yarışında yara almamak için kendi tesislerinde Altınordu mesaisine yüksek bir tempoda devam ediyor.
Erkan Sözeri nefes aldırmıyor
Kulüp  tesislerinde Altınordu FK maçına hazırlanan Dadaş’ta Teknik Direktör Erkan Sözeri, oyunculara adeta nefes aldırmıyor.
Arvydas Novikovas ve Estrela ile Batuhan Artarslan dışında tüm oyuncuların yer aldığı taktik idmanlarında futbolcuların pestilini çıkarak tecrübeli teknik adam, tedbiri bir an olsun ellerinden bırakmamaları gerektiği konusunda da oyunculara sıkı tembihte bulunuyor.
Stoperler dönüyor
Bu arada Erzurumspor’da özellik en kuvvetli bölge olarak gösterilen defans hattında üç önemli stoper haftalardır takımdan uzaktı. Mustafa Akbaş ve Aykut Demir sakatlıkları, Mustafa Yumlu ise kırmızı kart cezası nedeniyle uzun bir süredir forma giyemiyordu. Sakatlıkları tamamen geçen Aykut Demir ve Mustafa Akbaş Altınordu maçında forma giyebilecek. Ümraniyespor maçında kırmızı kart gören ve 4 maç ceza alan Mustafa Yumlu ise yine cezasından dolayı bu karşılaşmada forma giyemeyecek.
Öte yandan yine Ankaragücü maçında sarı kart gören Estrela'da cezalı olmasından dolayı bu müsabakada forma giyemeyecek. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.