YAŞAM Haber Girişi : 25 Ağustos 2024 09:59

EMEKLİLERİN EN ACI GÜNÜ

EMEKLİLERİN EN ACI GÜNÜ
Uzun yıllardır TÜED Erzurum Şubesinde  mali sekreter olarak görev yapan  ve emeklilerin abisi olarak ta  sevilen bir isim olan Lütfü Yıldız hayatını kaybetti. 

Emeklilerin en acı günü
Uzun yıllardır TÜED Erzurum Şubesinde  mali sekreter olarak görev yapan  ve emeklilerin abisi olarakta  sevilen bir isim olan Lütfü Yıldız hayatını kaybetti. 
10 Yılı aşkın bir zamandan beri Türkiye Emekliler Derneği Erzurum şube başkanlığında yönetimin değişik kademelerinde emeklilere hizmet eden ve mütevazi kişiliği ilede her kesimin sevdiği bir isim olan Lütfü Yıldız,  geçtiğimiz yıl yaşadığı bir kaza sonucu kalça kemiğini kırmış ve uzun süre tedavi görmüştü.  Geçtiğimiz günlerde aniden rahatsızlanarak, tekrar hastaneye kaldırılan ve Yoğun bakım ünitesinde "koma" halinde tedavisi birkaç devam eden Lütfü Yıldız , yaşamını yitirdi. 
Emeklilerin abisi olarak bilinen Lütfü Yıldız'ın cenazesi Dadaşkent semtinde bulunan Vehbi Efendi camiinde öğlen kılınan cenaze namazının ardından Dutçu köyü mezarlığında toprağa verildi. Cenaze namazına MHP Aziziye İlçe baştanı Lokman Acar, Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Hukuk komisyonu başkanı Av. Ebubekir Elmalı, Yeniden Refah Partisi Palandöken Belediye Meclis Üyesi Fevzi Çakmak, Emekliler Derneği Erzurum şube başkanı Zekeriya Araz, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Habergen.net ailesi olarak merhuma Allahtan rahmet kederli ailesine baş sağlığı diliyoruz