YAŞAM Haber Girişi : 04 Eylül 2021 14:19

DAMAT TARAFTAR GRUBUNDA OLURSA...

DAMAT TARAFTAR GRUBUNDA OLURSA...
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Şube Müdürü Köksal Kaçmaz’ın kızı Damla ile genç iş insanı Mustafa Sincar dünya evine girdi. Damadın Erzurumsporlular Grubu’nun üyesi olması nedeniyle taraftarlar düğün salonunu tribüne çevirerek, uzun süre tezahürat
Düğün Salonunu Tribüne Çevirdiler
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Şube Müdürü Köksal Kaçmaz’ın kızı Damla Kaçmaz ile genç iş insanı Mustafa Sincar, peri masalı gibi bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Arzen Düğün ve Kongre Merkezi’ndeki düğün merasimi ve nikah töreni yoğun ilgi gördü. Merhum sanatçı Müslüm Gürses’in ‘Seni Kalbime Yazdım’ şarkısı ile dans eden çifti önemli bir sürpriz bekliyordu.
Nikahta sala verildi
Damla Kaçmaz-Mustafa Sincar çiftinin nikahını Yakutiye Belediyesi Evlendirme Memuru Esra Durmuş kıydı. Hilal Dalkılıç, Fehmi Kaçmaz, Gökhan Asiltürk ve Muhammet Enes Tosunoğlu’nun nikah şahitliği yaptığı törende, gelin hanım Damla, ‘Evet’ diye bağırdı ve salonda alkış tufanı koptu. Damat Mustafa’ya ‘Damla Hanım’la evlenmek istiyor musunuz?’ sorusu sorulunca bir anda salon sessizliğe büründü. Hoparlörlerden ‘Sala’ sesleri yükseldi. Bu tablo salondaki davetlileri bir anda kahkahaya boğdu.
Evlilik cüzdanını Taşkesenligil verdi
Evlendirme memuru Esra Durmuş, nikah akdini gerçekleştirdikten sonra Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’i davet ederek evlilik cüzdanını kendisinin  vermesini istedi. Genç çifti tebrik eden Taşkesenligil,  ‘Evlilik cüzdanını kime vereceksiniz?’ sorusu üzerine ‘Tabi ki, gelin hanıma” diyerek evlilik cüzdanını Damla Kaçmaz’a teslim etti. Taşkesenligil, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.
Müslüm Gürses’i yad ettiler
Damla Kaçmaz-Mustafa Sincar çifti salona Merhum Sanatçı Müslüm Gürses’in ‘Seni Kalbime Yazdım’ şarkısı eşliğinde gelerek dans etti. Genç çifte alkış yağdıran ve tezahüratlar yapan Erzurumsporlular Grubu, düğün salonunu adeta Kazım Karabekir Stadı’nın tribünlerine çevirdi.
Gelin hanım Damla Kaçmaz’ın babası Köksal Kaçmaz, annesi Dilek Kaçmaz ile Damat Mustafa Sincar’ın babası Sebahattin ve annesi Sevinç Sincar da düğün merasimi boyunca davetlilerle yakından ilgilendi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri ve Kurum çalışanları da Kaçmaz ve Sincar ailelerinin mutluluklarına ortak oldular. Düğün merasiminde halk oyunları ekibi de bar gösterisi yaparak düğünü renklendirdi. Davetlilerde uzun süre halay çekerek adeta kurtlarını döktü.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.