SPOR Haber Girişi : 04 Aralık 2021 15:27

DADAŞIM KAFAYA KOYMUŞ Bİ KERE

DADAŞIM KAFAYA KOYMUŞ Bİ KERE
Geçtiğimiz hafta başı maçı ertelenen Erzurumspor Kazım Karabekir stadında konuk ettiği İstanbulspor'u 3 - 1 mağlup ederek soğuk havada taraftarlarının içini ısıttı.
Erzurumspor kaldığı yerden
Geçtiğimiz hafta başı maçı ertelenen Erzurumspor Kazım Karabekir stadında konuk ettiği İstanbulspor'u 3 - 1 mağlup ederek soğuk havada taraftarlarının içini ısıttı. 
Spor Toto 1. Ligin 15. hafta müsabakalarında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Ligin güçlü ekiplerinden biri olan İstanbulspor'u ağırladı. Orta hakemliğini Yasin Kol'un yaptığı mücadeleye hızlı başlayan taraf konuk takım İstanbulspor oldu ve kaleci Szumski'nin büyük hatasında Ethemi ile golü bularak deplasmanda 1 - 0 öne geçti. Kalesinde gördüğü şok golden sonra toparlanan mavi beyazlılarda sahneye All Malle çıktı ve zor pozisyonda topu ağlarla buluşturarak skorda dengeyi sağladı.
Beraberlik golünden sonra ataklarını sıklaştıran Erzurumspor'da Olanare'nin kullandığı taç atışında en son topla buluşan Eren Tozlu meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve takımına üstünlük sayısını kazandırdı. İlk yarısı Mavi beyazlı ekibin 2 - 1 lik üstünlüğü ile sona erden maçın ikinci yarısında konuk takım İstanbulspor beraberlik için baskı kurmaya çalışırken, Erzurumspor bu kez de Martin Hasekin attığı mükemmel gol ile farkı ikiye çıkardı ve soğuk havada tribünlerde takımlarını destekleyen taraftarların  içini ısıttı.  
Zaman zaman iki takımında etkili ataklar geliştirdiği ilerleyen dakikalarda iki takımında çabaları başka gol getirmedi ve müsabaka Büyükşehir belediye Erzurumspor7un 3 - 1 lik üstünlüğü ile sonuçlandı. 
Zirve yolunda bir önemli engeli daha aşan Mavi beyazlı takım aldığı bu galibiyet ile puanını 28 yaptı ve maç fazlası ile liderlik koltuğuna oturdu.  konuk takım İstanbulspor 20 puanda kaldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.