SPOR Haber Girişi : 17 Kasım 2021 12:50

DADAŞ'IN MENÜSÜNDE PİLİÇ VAR

DADAŞ'IN MENÜSÜNDE PİLİÇ VAR
Ligin 13. hafta müsabakalarında Beypiliç Boluspor'u ağırlayacak olan Erzurumspor'da hazırlıklar neşe içerisinde sürüyor.
Erzurumspor "piliç çevirme" ye hazırlanıyor 
Ligin 13. hafta müsabakalarında Beypiliç Boluspor'u ağırlayacak olan Erzurumspor'da hazırlıklar neşe içerisinde sürüyor. 
Ligin 12. haftasını Bay geçiren ve milli ara nedeniyle geçtiğimiz hafta sonu Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile hazırlık müsabakası yapan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, cumartesi günü Kazım Karabekir stadında 13. hafta maçlardın da Beypiliç Boluspor'u konuk edecek. Lig'de 11. hafta maçlarında Balıkesirspor'u 2 - 1 mağlup ederek zirve yarışını sürdüren mavi beyazlılar, Boluspor karşısında da galip gelmenin planlarını yapıyor. 
Milli ara nedeniyle kulüp tesislerinde Boluspor maçının hazırlıklarını sürdüren Erzurumspor'da Shala, Estrela ve Novikovas Milli takımlarında oldukları için çalışmalarda yer alamıyor. Üç futbolcunun da yarından itibaren takıma katılması bekleniyor. 
Teknik direktör Erkan Sözeri, Hafta sonu oynayacakları Bolu maçının çok zorlu geçeceğini ancak sahaya kazanmak için çıkacaklarını belirtti. Rakibin ligin iyi ekiplerinden biri olduğunu sözlerine ekleyene tecrübeli teknik adam, "ligde hiçbir müsabaka kolay değil. bu haftaki rakibimiz Boluspor'da iyi oyunculardan kurulu bir takım. Zaten ligdeki konumları da ortada. Biz takım olarak bu maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. oyuncularımızın moralleri yüksek. Taraftarlarımızın da destekleri ile bu maçı da kazanarak hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.