SİYASET Haber Girişi : 13 Ekim 2021 22:56

Covid Melih Başkan'a İYİ geldi!

Covid Melih Başkan'a İYİ geldi!
Koronavirüs salgınına yakalanan ve günlerce karantinada kalan İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar, hastalığı atlattı atlatmasına ama yine maske ve mesafe kurallarını kaale almaması dikkatlerden kaçmadı.
Melih Başkan "böylemi örnek oluyorsunuz"
Koronavirüs salgınına yakalanan ve günlerce karantinada kalan İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar, hastalığı atlattı atlatmasına ama yine maske ve mesafe kurallarını kaale almaması dikkatlerden kaçmadı. 
Geçtiğimiz ayın sonuna doğru İzmir'de rahatsızlanarak hastaneye giden ve test yaptıran İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar test sonucunun "pozitif" çıkması ile birlikte karantinaya alışmıştı. Günlerce ağır bir hastalık geçiren Kırkpınar, hastalığı atlatır atlatmaz soluğu
 Erzurum da aldı. Sebebi ile Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu'nun Erzurum'a gelmesiydi. Yavuz Ağıralioğlu ve parti yöneticileri ile birlikte Narman, Oltu, Olur ilçelerinde esnaf gezisi yapan ve vatandaşlar ile bir araya gelen Melih Kırkpınar'ın hastalıktan yeni kurtulmasına rağmen maske takmaması  ve mesafe kurallarını da hiçe sayması gözlerden kaçmadı. 
Sosyal medyada İlçe gezilerinin resimlerinin paylaşılmasından sonra vatandaşlarda Kırkpınar'a tepki göstererek, "birde örnek olacaksınız. Covid'ten yeni kurtulmuş birinin biraz daha dikkat etmesi gerekirdi. Ancak İYİ Parti İl Başkanına Covid İYİ gelmiş galiba" diyerek tepkilerini dile getirdiler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.