SİYASET Haber Girişi : 24 Eylül 2021 09:00

CHP'DE İZMİR'Lİ GİTTİ ARDAHAN'LI GELDİ!

CHP'DE İZMİR'Lİ GİTTİ ARDAHAN'LI GELDİ!
Taciz skandalının ortaya çıkmasının ardından görevden alınan Bülent Oğuz'un yerine Ardahanlı olan il yönetim kurulu üyesi Suat Dülger getirildi
CHP'ye ithal İl Başkanı!
Taciz skandalının ortaya çıkmasının ardından görevden alınan Bülent Oğuz'un yerine Ardahanlı olan il yönetim kurulu üyesi Suat Dülger getirildi.  
Erzurum'da ateda tabela partisi konumunda olan CHP'de İzmir'de ikamet eden ancak Erzurum'da İl Başkanlı yapan Bülent Oğuz, Partideki çalışan bayana taciz skandalının ortaya çıkmasının ardından Genel merkez tarafından görevden alınmıştı. 
Haftalardır boş olan İl başkanlığı koltuğuna kimin oturacağı merakla beklenirken, dün sosyal medyada yeni il başkanı açıklandı. Edinilen bilgiye göre, CHP Erzurum İl teşkilatının yaptığı toplantı sonrasında Ardahanlı olan ve il yönetiminde görev yapan Suat Dülger yeni il başkanı olarak seçildi. Aslen Ardahan'lı olan birinin Erzurum İl başkanı olarak yönetim tarafından başkanlığa getirilmesi CHP tabanında tepkilere neden olurken, vatandaşlar ise "varlığı ile yokluğu belli olmayan CHP yaptığı bu atama ile Erzurum7a verdiği değeri bir kez daha gözler önüne sermiştir" diyerek eleştirilerde bulundular. 
CHP'nin yeni İl Başkanı Suat Dülger ise kendi sosyal medya hesabından yaptığı5 açıklamada taciz skandalı sonrası görevden alınan İl başkanı  Bülent Oğuz'a teşekkür etmesi dikkat çekti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.