SİYASET Haber Girişi : 21 Kasım 2021 13:36

CHP'DE BOŞ KAĞIT SKANDALI!

CHP'DE BOŞ KAĞIT SKANDALI!
8 yıla yakın bir zamandın Tortum ilçesinde CHP'nin çeşitli kademelerinde görev yapan ve son olarak iki yıldır İlçe Başkanı olan Suat Alkanat, İl Başkanlığı tarafından görevinden alındığını sosyal medyadan öğrenince isyan etti.
CHP'de görevden alınan ilçe Başkanı ateş püskürdü! 
8 yıla yakın bir zamandın Tortum ilçesinde CHP'nin çeşitli kademelerinde görev yapan ve son olarak iki yıldır İlçe Başkanı olan Suat Alkanat, İl Başkanlığı tarafından görevinden alındığını sosyal medyadan öğrenince isyan etti.  
Taciz skandalının yaşanmasının ardından İl Başkan değişikliğinin yaşandığı CHP'de Şimdide Tortum İlçe Başkanlığında yaşanan skandal Parti'de krize neden oldu. Cumhuriyet Halk Partisinde iki yıldır İlçe Başkanlığı yapan Suat Alkanat, hiçbir gerekçe gösterilmeden görevinden alındığını sosyal medyadan öğrendi. Üstelik Alkanat'ın iddiaları yenilir yutulur cinsten değil. 
İşte Suat Alkanatın iddiaları! 
"Yaklaşık 8 yılı aşkın bir zamandır Partimizin değişik kademelerinde görevler yapıyorum. son olarak iki yıldır ise İlçe Başkanlığını yürütüyordum. Sayın İl Başkanı Suat Dülger ve ekibi Tortum İlçemize ziyarete geldiler. Esnaf gezisi ve vatandaşlar ile bir araya gelip istişareler yaparken bir ani bir kararla " Uzundere ilçesine gitmemiz gerek. Parti binamıza geçelim" dediler. Parti binamızda Bana boş bir A-4 kağıdı uzatarak Tortum ilçe gezisinin raporunu dolduracağız sen sadece buna imza at" dediler. Bende İl Başkanına güvendiğim için boş kağıdı imzaladım ve Tortum'dan ayrıldılar. Sonradan Bizim parti içi WhatsApp grubu var. Orada baktım ki benim istifa ettiğim ve yerine başka bir ismin atandığı yazılmış. Meğer bana imzalattırdıkları Boş kağıda  benim istifa dilekçemi doldurmuş ve işleme koymuşlar. Bunu öğrenir öğrenmez bende Savcılığa giderek suç duyurusunda bulundum ve istifa etmediğimi belirttim. 
Neden görevden alındığımı ve neden boş bir kağıt imzalattıklarını halen daha anlamış değilim. Ancak İl Başkanı ve yanındaki bazı isimlerin partiye şimdiden çok ciddi zararlar verdiklerini görüyorum. Yapılan hareket hiçte etik değil. Boş kağıdı imzaladım ama içine ilçe gezisinin değerlendirmesi yazılacak diye biliyordum.  Meğer istifa dilekçem yazılmış. İlk defa başıma böyle bir şey geliyor. Asıl merak ettiğim şey ise neden beni görevden almaya çalışanlar yüzüme söylemiyor da böylesine yakışıksız bir şekilde ali cengiz oyunu oynuyorlar! Genel merkezin bu durumdan haberdar olduğunu sanmıyorum." dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.