YAŞAM Haber Girişi : 22 Eylül 2024 12:15

ÇETİNKAYA ERZURUM'DA AÇILDI

ÇETİNKAYA ERZURUM'DA AÇILDI
Giyim sektörünün öncü markası Çetinkaya, artık Erzurum'da 

Çetinkaya açıldı.
Giyim sektörünün öncü markası Çetinkaya, artık Erzurum'da 
Türkiyenin önde gelen giyim markalarından biri olan Çetinkaya, Erzurum forum AVM'de açtığı mağaza ile zincir halkasına bir yenisini daha ekledi.  Çetinkaya markasının Erzurum'a gelmesinde ise yine ilimizin köklü ailelerinden biri olan Elmalı ailesinin katkısı çok büyük oldu. Palandöken ilçesinde bulunan forum AVM zemin katında hizmete açılan Çetinkaya mağazasının açılışına , AK Parti Kurucular Kurulu üyesi ve eski milletvekili Necati Çetinkaya, Erzurum Vali Yardımcısı Mustafa Berk Çelik, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar ve çok sayıda davetli katılım sağladı.
Açılışta konuşan Çetinkaya Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Çetinkaya, Erzurum'un yaşamında önemli bir yere sahip olduğunu belirterek mağaza açmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu söyledi.  Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise  yaptığı konuşmada, "Erzurum'umuzun ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sunan her yeni yatırım, bizim için büyük bir değer taşıyor. Çetinkaya'nın bu yeni mağazası şehrimize hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum," ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve mağaza hizmete girdi. Yediden yetmişe her kesime göre hizmet verecek olan Çetinkaya mağazası, daha ilk günden halkın büyük ilgisini gördü. 
Türkiye'nin büyük markalarından biri olan Çetinkaya'nın Erzurum'da mağaza açması için büyük çaba sarf eden isimlerden biri ise Erzurum'lu tanınmış ünlü hukukçu ve siyasetçi Ebubekir Elmalı'nın arkabası Zeynep Elmalı oldu. Aynı zamanda Çetinkaya mağazalarının bölge müdürlüğünüde yapan Zeynep Elmalı, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan ve açılışa büyük ilgi gösteren hemşehrilerine teşekkür etti.