GÜNDEM Haber Girişi : 25 Ağustos 2021 13:10

BURSA'DA ERZURUM RÜZGARI FIRTINAYA DÖNÜŞTÜ

BURSA'DA ERZURUM RÜZGARI FIRTINAYA DÖNÜŞTÜ
Geçtiğimiz ay içerisinde Bursa da Erzurumluları bir araya getirmek için çok önemli bir platform kuran Taner Şahika Gurbetteki dadaşların büyük takdirini kazandı.
Sen yeter ki iste! 
Geçtiğimiz ay içerisinde Bursa da Erzurumluları bir araya getirmek için çok önemli bir platform kuran Taner Şahika Gurbetteki dadaşların büyük takdirini kazandı. 
Erzurumlu genç iş insanı Taner Şahika Bursa da ki Erzurumluları bir araya getirerek birlik ve beraberliği sağlamak adına çok önemli bir çalışmaya imza atmıştı. 
hem Erzurum hem de Bursa'da boya ve inşaat sektöründe hizmet veren Erzurumlu iş insanı Taner Şahika, Bursa da ki Dadaşları bir araya getirmek için Erzurum sevdalısı arkadaşları ile birlikte "Dost Meclisini kurdu ve yönetimini de belirledi.  Bursa Nilüfer Erzurumlular platformunun yönetiminde Caner DEMİR, Yavuz GÜL, Recep KAHRAMAN, Muhsin SUBAŞI, Cemil YAVUZ, Bülent SEYLAN, Yener MARAŞLI, İbrahim DEMİRCİ ve  Mehmet GÜLER yer alıyor. "Nilüfer Erzurumlular" Platformunun kurulmasının ardından Bursa da kelimenin tam anmalı ile Erzurum rüzgarı esmeye başladı. Kısa zamanda platform adına önemli işlere imza atan Taner Şahika, önümüzdeki günlerde Bursa da Erzurum'u yaşatacak. Dadaş Dost Meclisi adı altında birlik beraberliği sağlama noktasında hizmete başlayan Taner Şahika, Bursa da ki Erzurumluların büyük ilgisini gördü. Şahika, "Bursa’mızda Doğduğumuz şehir Erzurum’un Dadaşlık kültürünü  bizden sonraki nesillere taşıyabilmek için arkadaşlarımın müthiş heyecan ve isteği ile şahsımı da başkan seçerek, Havası sert insanı Mert Dadaşlarım ile bir yola çıkmıştık. Platformun hizmete geçmesi ile birlikte binlerce Erzurumlu bizlerin yanında yer aldı. Yani Bursa da başlattığımız Erzurum Rüzgarı şimdi fırtınaya dönüştü. Önümüzdeki günlerde Erzurum havasını Bursa da soldurmak için özel bir çalışma yapıyoruz. Gavurboğan, Dağ mahallesi, tebriz kapı. hacı cuma, kadana, yani Erzurum'un geçmişi ve kültürü ile tüm varlıklarını Bursa da dadaşlarımıza yeniden yaşatacağız. Bizlere büyük destek veren hemşerilerimize şahsın ve yönetimim adına çok teşekkür ediyorum" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.